Érdekelnek állati sztorik?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Állati sztorik
A lány posztolt egy szelfit a lovával, de miután megláttak rajta valami szörnyűséget, lájkok helyett feljelentés lett a jutalma
Mindenegyben Blog - 2019. október 06. (vasárnap), 19:48

A lány posztolt egy szelfit a lovával, de miután megláttak rajta valami szörnyűséget, lájkok helyett feljelentés lett a jutalma

Hirdetés
Hirdetés
2019 okt 06

Nem akartak hinni a szemüknek.

A huszonkét éves Charlotte McPherson (Birmingham, Anglia) úgy írja le magát, mint egy állatszerető és szenvedélyes lovas. Aztán az egyik lovas rendezvényen Thor nevű lova hátsüját takaró fedte. Ez egy kicsit furcsa volt, de még senki nem gondolt rosszra.

Ám, később készített egy szelfit, amit feltett a Facebookra, és ez kiverte a biztosítékot. Ezen már Thor egész teste látszott. A ló csont és bőr volt, de még valami ennél is rosszabb dolgot fedeztek fel a fotón.

Hirdetés

Miután az állatvédelmi hivatal (RSPCA) is tudomást szerzett Charlotte és Thor szelfijéről, úgy döntöttek, kivizsgálják az ügyet.

Nem akarták elhinni, amit találtak! Amellett, hogy a ló vészesen alultáplált volt, jókora tályog volt a hátán, a nyereg helyén. Minden egyes lovaglás keserves kín lehetett számára. Azonnal feljelentették Charlotte-ot állatkínzásért.

Charlotte-ot bűnösnek találták két vádpont miatt is. Így nem tarthat lovat a következő tíz évben, ki kell fizetnie 500 dollárt, valamint 160 óra közszolgálatot kell teljesítenie.

Thort elvitték egy helyre, ahol más bántalmazott állatokat tartottak. Gyógyszereket kapott, és lassan vissza nyerte az egészségét. Egy lenyűgöző állat volt fáradtnak tűnő test alatt.

Thor most már élvezi az új fájdalommentes életét. Rengeteg ételt kap, szabadon mozoghat, és úgy kezelik, ahogy eddig kellett volna. Az éhség és szomorúság napjainak szerencsére vége.

Nehéz megérteni, hogy ez a lány

miért hanyagolta így el ezt az állatot. Szerencsére a hatóságok időben felléptek, és megmentették Thort. És remélhetőleg Charlotte tanult valamit az egész megpróbáltatásból.

(Harmonikum)

Ez is érdekelhet:

Meghalt a 13 éves lány mert állandóan csúfolták – az anya nyílt levelet ír az őt zaklatóknak

Itt olvashatod tovább a cikket >>>

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (26)
Hirdetés
Hirdetés