MindenegybenBlog

A lány úgy tesz mintha megsebesült volna - nézd ki jön ekkor elő az erdőből

Rengetegen próbálták már megmenteni az Egyesül Államok északnyugati részén található Evans Creek-nél élő kóbor kutyát. Ő azonban annyira félénk volt, hogy sehogy sem tudtak hozzá közel kerülni, ezért egy apró cselre volt szükség.

Az egész Amanda Guarascio-val kezdődött, aki nagyon meg szerette volna menteni a kóbor kutyust. Többször is látta őt a közeli erdőben kóborolni és azt akarta, hogy jó sorsa legyen, ezért egy barátja segítségét kérte.

[LAPOZAS]

Amanda és Dylan először étellel próbálta magához csalogatni a közben Bear-nek keresztelt kutyát. Ez sikerült is, de pórázt nem tudtak rá tenni és Bear azonnal visszaszaladt az erdőbe.

A két lány egész nap a kutyust próbálta befogni

Sajnos nem sikerült nekik, ezért hazamentek és egy teljesen új ötletet eszeltek ki. Tudták, hogy itt csak a megszokottól eltérő módszer segíthet és kieszeltek egy zseniális tervet.

[LAPOZAS]

Másnap visszamentek az erdőhöz és miután Amanda kicsit közelebb került Bearhez, lefeküdt a fűbe. Bear érdeklődni kezdett és meg is szagolta Amandát, ami vagy 20 percbe tellett. Ezt utána megunta és ismét visszarohant az erdőbe.

[LAPOZAS]

A lányok nem adták fel!

Beültek a kocsiba, hogy felmelegedjenek, majd megismételték a csalafinta trükköt. Bear ismét megjelent és megszagolta a lányt. Úgy tűnt, hogy kezdi megszokni Amanda közelségét, a lány mindeközben mozdulatlanul feküdt a fűben.

[LAPOZAS]

Bear még mindig félénken viselkedett, de Amanda kis lépésekben közeledni kezdett felé és később még meg is tudta simogatni. Ezután halkan beszélni kezdett a kutyához, aki ettől még jobban megnyugodott.

[LAPOZAS]

Közben beesteledett és vissza kellett menniük a városba, de másnap visszamentek a helyszínre és nagy meglepetés várta őket!

Bear már ismerősként köszöntette őket és oda is ment hozzájuk.

[LAPOZAS]

Végre el tudták őt hozni az erdőből, de ekkor furcsa dolog történt. A kutyus nem volt hajlandó megmozdulni, ezért Amanda az ölébe vette és úgy vitte el az autóig.

[LAPOZAS]

Ahhoz képest, hogy Bear két nappal ezelőtt még a közelükbe sem mert menni, most már a simogatást és a felemelést is megengedte.

[LAPOZAS]

Az első útjuk egyenesen az állatorvoshoz vetetett, ahol kiderült, hogy Bearnek szem és fülfertőzése van és nagyon alultáplált volt. Egy ideig próbálták megkeresni az eredeti gazdáját, de nem jártak sikerrel, így egy állatmentő egyesület talált számára egy szerető családot.

Nagyon örülünk, hogy a két lány nem adta fel és megmentették az életét. Több ilyen emberre lenne szükségünk! Kérünk oszd meg barátaiddal is a cikket a Facebook-on, ha Te is így gondolod.

2022-06-16 20:20:19 - Mindenegyben Blog