x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Életmód - egészség
A nő állandóan fáradt volt, majd amikor megérkeztek felújítani a fürdőszobát rájöttek mi betegíti meg egyre jobban
Mindenegyben Blog - 2020. április 04. (szombat), 19:14

A nő állandóan fáradt volt, majd amikor megérkeztek felújítani a fürdőszobát rájöttek mi betegíti meg egyre jobban (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 ápr 04

Egyre csak romlott az egészsége...

Előfordul, hogy az orvostudomány feltartja a kezét egyes egészségügyi problémák előtt, ugyanis számtalan vizsgálat és teszt segítségével sem képes diagnózist felállítani bizonyos tünetekre.

Hirdetés
[ ]

Ezen a kellemetlen tortúrán kellett keresztülmennie a 41 éves Kati Wilson-nak is, aki egy rejtélyes betegség áldozata volt, amelyet az orvosok sem voltak képesek feltárni 10 hosszú éven keresztül.

A fájdalmas felismerés

Semmilyen kézzel fogható oka nem volta annak, miért romlott folyamatosan Kati fizikai állapota. Az orvosok nem tudtak diagnózist felállítani. Egy ponton Kati annyira legyengült, hogy már jártányi ereje sem volt és a napja jelentős részét alvással töltötte. A bizonytalanság ugyanakkor aggodalommal töltötte el és depresszióssá vált.

Egy nap azonban megérkezett a megoldás a problémáira. A csavar a történetben az, hogy ehhez semmilyen fejlett orvostudományi vizsgálat vagy teszt sem volt szükséges. A megmentők egy koszos teherautóval érkeztek Kati-hoz.

Azért jöttek, mert Kati szerette volna teljes körűen felújíttatni a fürdőszobáját, hogy legyen egy kellemes menedéke, ahová el tud vonulni relaxálni.

A két férfi, akik a feladatot elvállalták, felmérték a fürdőszoba állapotát. A régi fűtőtestet is megvizsgálták és úgy döntöttek, hogy ideje lecserélni. Ekkor fedeztek fel valami megdöbbentőt.

A gázos hősugárzót 10 évvel azelőtt nem megfelelően szerelték be és a tartálya kis mennyiségben, folyamatosan mérgező gázt engedett ki a helyiségbe, amely az egész lakásban szétterjedt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (5)
Hirdetés
Hirdetés