MindenegybenBlog

04.24 A mai nap dátumának spirituális üzenete

Sokan, sokféleképp nevezzük hitüntől függően: univerzum energiája, a Teremtő energia, Isteni energia. Akár honnan is származtatjuk a lényeg, hogy segíteni tudunk vele akár másokon, akár önmagunkon.

Az 04.24 rendkívüli energiájú szám, melynek spirituális üzenete:

A 4-es vibrálásában élő ember öntudatos, elszánt kiváló szellemi tulajdonságokkal rendelkezik, új gondolatokra nyitott, rendkívül érdeklődő az újdonságok iránt, állandóan hajtja kíváncsisága, a megismerés, a felfedezés vágya. Rendkívüli eredetiség jellemzi, új eszmékért, magas célokért képes küzdeni. Az anyagi javak nem játszanak fontos szerepet életében. Munkájában kitartó, türelmes, erős akarattal végzi el a vállalat feladatot. Környezetét képes ügyesen befolyásolni, cselekedeteit az ész vezérli. Önállóságra, függetlenségre törekszik, szociális érzékenysége legendásan híres. A barátság életbevágóan fontos számára, segítőkész, becsületes, nagylelkű. Az élet minden területén szerez barátokat, mindig több baráttal rendelkezik, mint ellenséggel.

24: Az angyalok segítenek hited megtartásában, és bátorságot adnak. Azt szeretnék, ha tudnád, hogy most is veled vannak. Higgy az angyalaidban, higgy abban, hogy vágynak rá és hatalmukban áll segíteni neked.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

2019-04-23 23:34:51 - Mindenegyben Blog