x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Finom receptek
Virágba borította a temetőt egy kertész, akinek a járvány miatt tönkrement a vállalkozása
Mindenegyben Blog - 2020. április 04. (szombat), 20:52

Virágba borította a temetőt egy kertész, akinek a járvány miatt tönkrement a vállalkozása

Hirdetés
Hirdetés
2020 ápr 04

Az egész világot sújtó koronavírus-járvány kitörése óta egyre több szolidáris és nemes cselekedetnek lehetünk tanúi. Több embertársunk mutat most példát azzal, ahogy önzetlenül másokat segítenek ebben a nehéz helyzetben.

Franciaországban, Plerguer városában lakik Romain Banliat. A fiatal férfinek kertészeti vállalkozása van, ahol eddig 12 alkalmazottat foglalkoztatott. A járvány terjedése miatt az üzlete több napja bezárt, munkatársait el kellett küldenie. Az élet azonban nem állt meg, az üvegházakban az első tavaszi napsugaraknak köszönhetően virágba borultak a növényei. Egyik pillanatról a másikra a fiatal kertész rengeteg virágzó növény tulajdonosa lett. A boltzár miatt azonban nem tudta eladni őket, ezért az az ötlete támadt, hogy kiviszi a virágokat a temetőbe, és virágba borítja a sírokat, hiszen most sokan nem tudnak kimenni gondozni a sírokat.

Hirdetés
[ ]

Csaknem 500 cserép virágot vitt a temetőbe, és minden kopár sírra tett egyet. A nemes cselekedet hamar nagy visszhangot kapott, ugyanis Romain céges (Végétal Banliat) közzétett kezdeményezése pillanatok alatt jutott el a tömegekhez. A nagyszerű ötlet már több, mint 300 ezer kedvelést kapott.

A fiatalember posztjában így fogalmazott:

“Szerintem az ilyen időkben szükséges igazán támogatnunk, segítenünk egymást. Még akkor is, ha mindannyian nehezen jutunk ki ebből a válságból, higgyünk benne, hogy erősebbek, nagyobbak leszünk. Legyünk türelmesek, vigyázzunk magunkra és törődjünk egymással!”

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (26)
Hirdetés
Hirdetés