x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Fiúk-lányok, vélemény?
Elvenne a pasim, de odavinne a régi asszony mellé. Azt mondták, nagy a ház, jól megleszünk...
Mindenegyben Blog - 2021. október 27. (szerda), 09:08

Elvenne a pasim, de odavinne a régi asszony mellé. Azt mondták, nagy a ház, jól megleszünk...

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 27

Lajost fél éve ismertem meg, és nagyon megszerettem. 38 éves vagyok, és azt hittem, végre révbe értem.

Már az elején elmondta, hogy egy háztartásban kénytelen élni a volt feleségével. Állította, már csak baráti a viszonyuk. Nevelik a gyerekeiket és különben sincs pénzük két háztartást fenntartani.

Hirdetés
[ ]

Az elmúlt hónapok során jószerivel állandóan ingázott a lakásom és a háza között. Sokszor nálam aludt, ebből is azt szűrtem le, hogy otthon már nincs semmi az asszonnyal, akit Katinak hívnak. A barátom azt mondta, szerelmes belém, és el is akar venni feleségül. El akar válni a feleségétől, aki ebbe már bele is egyezett.

Éppen csak a lényeget nem mondta. Hogy ők úgy képzelik, a család is marad a házban, meg én is odaköltözöm. Ezt szerették volna. Ez akkor derült ki, amikor Kati átugrott hozzám a gyerekekért, akiket Lajos áthozott hozzám, amíg az anyjuk orvosnál volt. A srácok nagyon aranyosak voltak, és úgy tűnt, nem zavarja őket, hogy az apjuk engem ölelget. Szóval befutott Kati, és mondta, hogy nagyon örül, hogy végre megismeri az új asszonyt, szerinte jól megleszünk egymással. Javasolta, hogy menjek át vacsorára, főz valami finomat. Majd rákérdezett, hogy szeretnék-e én is babát, mert ő örülne, ha megint lenne kisgyerek a háznál…

Köpni-nyelni nem tudtam. Lajos, amikor kettesben maradtunk, azt mondta, hogy igen, gondolkodtak a dolgon, ő meg Kati, és arra jutottak, hogy nem szeretnének szétköltözni. Válni ugyan elválnak, hogy engem is (!?) elvehessen. És hogy szerintük elég nagy a ház két családnak is, és higgyem el, boldogok leszünk.

Teljesen kiakadtam. Látni se akartam Lajost napokig, hiába kuncsorgott. Mikor végre felvettem a telefont, azt javasolta, menjek oda hozzájuk a nyárra, de ne adjam fel a lakásomat – próbáljam ki a közös életet, mielőtt nemet mondok arra, amit nem ismerek.

Hát nem tudom. Lehet, hogy nem kellene ennyire elzárkóznom. De osztozni se szeretnék a férfin, akit szeretek.blikkruzs.blikk.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés