Érdekelnek a legjobb cikkek, a világ hírei?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Fiúk-lányok, vélemény?
Pár nap múlva irdatlan poloskainvázió jön Lehűlést várták és jönnek!Van rá házi szer ami hetekig távol tartja a büdösbogarakat!Itt a recept.
Mindenegyben Blog - 2019. szeptember 08. (vasárnap), 11:57

Pár nap múlva irdatlan poloskainvázió jön Lehűlést várták és jönnek!Van rá házi szer ami hetekig távol tartja a büdösbogarakat!Itt a recept.

Hirdetés
Hirdetés
2019 szept 08

A poloskák rendkívül jó védekezőképességgel rendelkező rovarcsoport, olyan bűzmirigyük van, amely nagyon kellemetlen szagú váladékot termel – a magyar népnyelv büdös bogárnak is nevezi őket.”Aki csak egyszer is találkozott velük, emlékezni fog rá, hogy nem érdemes megfogni, összenyomni, mert rendkívül kellemetlen szaghatások érik. Ezek a “bogarak” viszonylag nagyok, hangosan zümmögnek, és egyes területeken napról-napra akár tucatnyian is tiszteletüket tehetik.

Először is egy jó kis spriccelőre van szükség, vannak akik ezzel spriccelik a növények, vannak akik vasaláshoz használják, vannak, akik némi öblítőt kevernek vízzel és a szöeteket, ülőgarnitúrákat frissítik fel vele! Ha nincs, akkor bármelyik háztartsái boltban be lehet szerezni könnyedén! A lényeg, hogy legalább fél literes flakon kell, mert a házi poloskaelenes szer csak ebbe fog beleférni.Nos ezt a fél lteres flakont töltsük meg féli lanygos vízzel.Ebbe alangyos vízbe tegyünk bele, egy kávéskanál szódabikarbónát és fél kávéskanál ecetet.Rázd alaposan össze és amintfeloldódott már hazsnálhatod is!Fontos, hogy alaposan spricceld körbe vele az összes nyílászáró körül és alegbiztosabb eredmény érdekében az erkélyre is fújj belőle bőven! Kiválóan működő szer, hetekre távolt tartja ezeket a visszataszító rovarokat.-írja a blikk.hu.

Ez is érdekelhet:

Óraátállítás 2020 – ekkor lesz idén- ne feledkezz meg róla!

Itt olvashatod tovább a cikket >>>

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (153)
Hirdetés
Hirdetés