x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Fiúk-lányok, vélemény?
Szeretkezés: Mitől jó egy nő az ágyban? Elárulták a pasik!
Mindenegyben Blog - 2020. július 22. (szerda), 21:01

Szeretkezés: Mitől jó egy nő az ágyban? Elárulták a pasik! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 júl 22

A "jó az ágyban" valaki számára egyenlő azzal, hogy a másik uralkodik fölötte a hálószobában, megint más számára viszont arra igaz ez a kifejezés, aki képes gyengéden és finoman szeretkezni vele. Ízlések és pofonok - ahogy a régiek mondanák.Mi viszont azt állítjuk, meg kell kérdezni a férfiakat, mert ízlések ide, pofonok oda, vannak olyan pontok, ahol egybecseng a véleményük. Íme, a férfiak szerinti hét aranyszabály, amit betartva mindenki igazi

születhet újjá a gyakorlatban.

1. Verd ki a fejéből az ex-barátnőjét...

de eszedbe ne jusson jobbnak lenni nála! Maradj önmagad, legyél azért szerethető, amilyen te vagy. Ha pedig meggyőzöd arról, hogy melletted sokkal jobb dolga van, elhiszed, hogy veled akar lenni és így magabiztos vagy az ágyban, ami egyenes út ahhoz, hogy egy idő után csakis veled akar majd együtt lenni.

Hirdetés
[ ]

2. Ha jó akarsz lenni az ágyban...

akkor hagyj teret a fantáziának, legyenek spontán ötleteid, ne válj könnyen kiszámíthatóvá. Ne hagyd, hogy mindig ő csábítson, lépj néha te is a tettek mezejére, és mutasd meg neki, mennyire kívánod. Legyél kíváncsi, finom, ugyanakkor energikus is. Ismerd meg

a pasid testét

. Ez összességében nem azt jelenti, hogy fel kell készülnöd a Káma Sutraból vagy akrobatamutatványokat kell végrehajtanod - elvégre a hálószoba nem cirkuszi porond.

Ja, és persze az sem hátrány, ha a szexen kívül is van témátok, ugyanis a testbeszéd csak egy kis része a kommunikációnak. Az egész életet mégsem tölthetitek az ágyban.

3. Akkor vagy igazán jó az ágyban...

ha kimutatod, mennyire élvezed a szexet. Nem mindenkinek kell torka szakadtából üvöltenie, hogy "Igen, még, de jó!", de minél inkább kikapcsolod az agyad és magatokra koncentrálsz, annál elsöprőbb élményben lesz részed. A te orgazmusod pedig a pasid egóját növeli, úgyhogy ne spórolj vele!

4. Szeresd és élvezd a szexet!

Ez éppen az előbbi miatt fontos. Lehet, hogy olyan helyzetben vagy, hogy ez sok "munka", sokat kell dolgoznod azon, hogy ellazulj, hogy levetkőzd a gátlásaidat és a komplexusaidat, de hidd el, megéri. Ha szereted önmagad, akkor a pasid is szeretni fog, ha pedig ő szeret, akkor felszabadult leszel az ágyban, amitől megvadul. Egyszerű képlet, nem igaz?

5. Bizalom mindenekfelett

Hogy, hogy nem, csak most jutottunk el a bizalomig. Az a nő ugyanis, aki megérti a férfit, aki figyel rá és bízik benne, az jó eséllyel indul a "

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (1)
Hirdetés
Hirdetés