MindenegybenBlog

1 perce érkezett!A színház jelentette be a szörnyű hírt

A szakszerű kórházi kezelés ellenére meghalt hétfőn a Csokonai Nemzeti Színház operatagozatának titkára. Hunya Szilviát saját halottjának tekinti a debreceni színház.

Meghalt Hunya Szilvia, a Csokonai Nemzeti Színház operatagozatának titkára. A debreceni színház dolgozóját kórházban kezelték, miután március 4-én autóbalesetet szenvedett – írta közösségi oldalán a Csokonai Nemzeti Színház.

HUNYA SZILVIÁT SAJÁT HALOTTJÁNAK TEKINTI A CSOKONAI NEMZETI SZÍNHÁZ.

Az operatagozat titkára 2006 óta dolgozott a színházban, temetéséről később gondoskodnak. Hunya Szilvia három kisgyermeket hagyott maga után.

Három áldozat van a balesetnek.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a debreceni Csokonai Nemzeti Színház egyik tagja is megsérült, abban a balesetben, ahol két kocsi ütközött és elsodortak több gyalogost is még március 4-én. Hunya Szilvia, a színház operatagozatának titkára a szakszerű kórházi kezelés ellenére elhunyt. A Tények adásából kiderült, hogy nemcsak a háromgyerekes anya, egy hétéves kisfiú is belehalt a balesetben elszenvedett sérüléseibe. Egy 55 éves nő már a helyszínen meghalt, összesen tehát három áldozat van. 

A TV2 úgy tudja, hogy a hibázó autós egy 19 éves lány, még friss volt a jogosítványa.

2024-03-12 21:07:17 - Mindenegyben Blog