MindenegybenBlog

1 perce érkezett! Életmentő beavatkozást hajtottak végre Bodrogi Gyulán

Friss: Életmentő beavatkozást hajtottak végre Bodrogi Gyulán

Óriási szerencséje volt, hogy időben ért a kórházba.

Az örökifjú Bodrogi Gyula közel a 90-hez is nagyon aktív. Amíg bírja nem is akar visszavonulni a világot jelentő deszkákról, a filmezéstől. Derűje kifogyhatatlan, könnyedén átlép a napi gondokon, de akár az életmentő műtéteken is.

Bár az egészsége általában rendben van, nemrég alaposan ráijesztett a családjára. Ha nem olyan erőszakosak vele, nagy baj történhetett volna.

 Légszomjjal kezdődött, majd egyre rosszabbul lettem. Angéla mondta is, hogy fel kellene hívni Merkely Béla professzor urat, mert gondok lehetnek. Mondtam, hogy pénteken ne zavarjuk őt, majd hétfőn beszélek vele – kezdi a színész a  Szerencsére Angéla nem hagyta annyiban a dolgot, és felhívta a doktort, aki tudása, rutinja alapján arra kérte Gyulát, hogy azonnal menjen be hozzá.

– Mondtam neki, hogy nem akarom zavarni, de rám parancsolt, hogy induljak el. Hívtam egy taxit, irány a kórház, és bizony volt egy kisebb 45 perces beavatkozásom.

Utólag döbbentett rá, hogy megmentette az életemet! Majdnem meghaltam!

Mennyire jól tettem, hogy Angélára és a doktor úrra hallgattam! Igen, a szelíd erőszak győzött, és segítő kezek közé kerültem.

címlapfotó:illusztráció

2022-05-18 08:49:45 - Mindenegyben Blog