MindenegybenBlog

1 perce érkezett Korda Gyuribácsiról!

Nos, úgy tűnik, Gyuri bácsi is rákapott a trendre – Korda György úgy döntött, hogy ő is felvillantja színészi tehetségét a Fidesz reklámjaiban. A sorban állt már Győzike, Nagy Feró, a nemzet Pakaty Attilája, Curtis, Tóth Gabi, és most Korda György is csatlakozik a kórusba, mint a magyar popzene vén rókája. Célpontja pedig nem más, mint a miniszterelnöki tanácsadói kar üdvöskéje, Nyitrai Zsolt.

Korda: Elindult a NyitraiTOK!

„Kedves fiatalok! Elindult a NyitraiTOK! Nézzétek, mert nagyon sok érdekességet fogtok látni”

– így jelentkezett be Korda György a miniszterelnök főtanácsadójának induló TikTok oldalán.

Beharangozójával elindult Nyitrai Zsolt TikTok csatornája. A miniszterelnök főtanácsadója azt ígéri, hogy bemutat majd különleges embereket, érdekes eseményeket, speciális foglalkozásokat, és kulisszatitkokat is elárul majd

-írta a Bors.

@nyitraitok Elindult a NYITRAITOK!✅ #nyitraizsolt #aminiszterelnokfotanacsadoja #fyp #nekedbe #foryoupage #magyarorszag #kordagyorgy #repter #nyitraitok ♬ eredeti hang - Nyitrai Zsolt [LAPOZAS]

A belügy karácsonyi buliján a Korda-Balázs páros húzta a talpalávalót

Nagyüzem van a céges karácsonyi "ereszd el a hajamat"-haknik piacán, amelyik cég teheti, összeröffenti a munkatársakat, hogy értékeljék az eltelt évet és, hogy jelezzék: minden ok, dübörögnek... Így tettek a Belügyminisztériumban is.

Emlékeztetőül

Amikor még azt hittük, hogy felhasználják….2019-ben írtuk: értjük, hogy szüksége van Orbán Viktornak a nyugdíjasok szimpátiájára, de hogy jön ahhoz, hogy erre Korda György születésnapját használja fel? Ha szeretné a művészetét, privát gratulált volna.

„Levélben köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök Korda György előadóművészt 80. születésnapja alkalmából”

– közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ pénteken az MTI-vel.

A miniszterelnök jókívánságait Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott adta át az előadóművésznek a születésnapján.

A Lázár János - Korda György - Balázs Klári trió Makón haknizott

A makói Hagymafesztivál örömére érkezett a városba a "most 100 éves" Balázs - Korda duó - az előbbi 40, az utóbbi 60 éve lépett először a világot jelentő deszkára - és mit ad Isten, Lázár János azonnal ott termett.

2024-02-24 16:27:07 - Mindenegyben Blog