MindenegybenBlog

1 perce érkezett! Ma reggel jött a hír Kern Andrásról:Felesége erősítette meg a megdöbbentő hírt

1 perce érkezett! Ma reggel jött a hír Kern Andrásról:Felesége erősítette meg a megdöbbentő hírt

Ma 76 éves Kern András. Boldog születésnapot neki! 👍akinek az volna az egyetlen kívánsága, hogy üzenetét osszuk meg minél többen! " A család, az egészség és a szeretet sokkal fontosabb, mint.. 

"Kedves barátaim, kedves olvasók!76 év alatt rengeteg tapasztalatot szerez az ember, de el kell mondanom, hogy ezen a napon szeretnék kizárólag a jóra koncentrálni. Üzenetem nagyon egyszerű volna. Töltsetek el szeretteitekkel annyi időt, amennyit csak tudtok, mert sosem tudhatjátok, hogy meddig lesz rá lehetőségetek.

Kern András a tegnapi Arcképben elárulta, hogy mióta küzd depresszióval és mit mondott neki Popper Péter amikor segítséget kért tőle. Felidézi édesanyja hasonló betegségét és azt, hogy szülei miképp élték túl a második világháborús zsidóüldözést. Elárulta, hogy mind jobban zavarja, hogy már elmúlt a "főszerepség", beszéltünk arról az évtizedről is, amikor az alkohol fontos szerepet játszott az éltében. A tegnapi adás, nézzétek, szeressétek:

Ő Kern András ritkán látott felesége - Judittal 43 éve élnek boldog házasságban

1976-ban, egy televíziós forgatás során ismerkedett meg jövendőbeli feleségével, Judittal, aki akkor a Magyar Televíziónál dolgozott asszisztensként. Szász Péter által rendezett, Lincoln életéről szóló tévéjáték alkotói között mindketten részt vettek. Egy évvel később, egy hideg januári napon mondták ki az örök hűség szavait egymásnak, és azóta is együtt, összetartva élnek.

[LAPOZAS]

Kern András, aki feleségével, Judittal már több mint négy évtizede él boldog házasságban, őszintén vallott arról, hogy nem mindig könnyű vele. Például otthon ritkán segít Juditnak a háztartásban, helyette inkább éjszakába nyúlóan olvas vagy filmeket néz. Elárulta, hogy gyakran nyűgös is, de ezek ellenére sem vágyik változásra az életében. A „Az élet mint olyan” című darabban egy olyan karaktert alakít, aki hirtelen felriad az éjszaka közepén, és el akar hagyni mindent egy új élet reményében, ám végül rádöbben, hogy nincs hová mennie. Amikor arról kérdezték, hogy ő maga vágyik-e változásra, határozottan válaszolta: „Köszönöm, nem!”.  Kern András és Judit házassága példaként állítható a hosszú távú, boldog együttélésre.

2024-01-28 13:16:31 - Mindenegyben Blog