x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett !Románia teljesen összeomlott: Magyarországra szállítanának súlyos állapotban lévő covidosokat
Mindenegyben Blog - 2021. október 09. (szombat), 20:23

1 perce érkezett !Románia teljesen összeomlott: Magyarországra szállítanának súlyos állapotban lévő covidosokat

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 09

A román hatóságok tárgyalásokat folytatnak Magyarországgal súlyos állapotban lévő Covid-betegek átszállításáról – közölte pénteken Raed Arafat román belügyi államtitkár, az országos katasztrófavédelem vezetője az Agerpres román hírügynökség szerint.

A Telex azt írja, hogy az államtitkár arról beszélt, hogy pontosan meg kell határozni, milyen esetben, milyen körülmények között és hány beteget lehetne átszállítani Magyarországra. Egyelőre a tervek arról szólnak, hogy a határ menti megyékből mentőautóval hoznának át súlyos betegeket, mivel a repülőgépen történő szállítás az oxigénpalackok miatt nem jöhet szóba.

Hirdetés
[ ]

Az Arad Megyei Sürgősségi Kórház már jelentkezett román betegek magyarországi ápolására, miután szerdán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter felajánlotta hazánk segítségét.

Amennyiben szükség van betegek ellátására, a magyar egészségügyi ellátórendszer kapacitásai megvannak, így számíthatnak ránk

– írta Facebook-posztjában Szijjártó. Magyarország az egyedüli az ország, amellyel a románok hasonló tárgyalásokat folytatnak.

Romániában tegnap 331-en haltak meg koronavírusban, ami új csúcsot jelent a járvány másfél éve alatt. 14 ezernél is több új fertőzöttet regisztráltak, ami húszszázalékos pozitivitási arányt jelent, de az előrejelzések szerint Romániában október közepére akár napi 20 ezer új fertőzöttje is lehet a koronavírus-járványnak. A romániai elhunytak 92-93%-a nem volt beoltva, és ez az arány az elmúlt hetekhez viszonyítva változatlan.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés