MindenegybenBlog

1 PERCE ÉRKEZETT: Súlyos baleset ! Közel 4 km-es a torlódás!A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 4 kilométeres.

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események
2022. szeptember 09. 09:39

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M0-s autóút keleti szektorában Maglód térségében egy korábbi baleset helyszínelése miatt torlódik a forgalom. A 45-ös km-nél közel 3 km-es a járműsor.Az 57-es főúton Pécs kertvárosi részén egy kamion felborult a 40 km-nél lévő körforgalomban. Az arra közlekedők útszűkületre készüljenek. 

Az M3-as autópályán a Nyíregyháza felé vezető oldalon Gödöllő és Bag között a külső sáv zárása mellett a szalagkorlátot javítják. A 35-ös km-nél a munkaterület mögött 3 km-es torlódás alakult ki. 

A 37-es főutat Szerencs térségében, a 22-es és a 28-as km között felújítják, illetve korszerűsítik. A félszélességű lezárásnál jelzőtábla mutatja az áthaladási elsőbbséget. A félpályás lezárásnál a Gesztely irányába haladókat, a Taktaharkány felé vezető mellékúton keresztül terelik. A 67-es főút, új autóúti szakaszán, a 63-as és a 62-es km között portáltábla építése miatt a Kaposvár felé vezető oldalt lezárták. A forgalmat az ellenkező, Balatonszemes felé vezető oldalra terelték át, ahol irányonként egy-egy sáv járható. 

A magyar-román határszakaszon az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre váró kamionsor 3 km-es. 

A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak:Záhony, Ady Endre út 79.Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési HázLónya, Árpád utca 113. – Művelődési HázBeregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – KastélyparkTiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános IskolaRészletek: https://www.utinform.huHatárokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu

2022-09-09 10:02:55 - Mindenegyben Blog