MindenegybenBlog

1 perce érkezett! Szomorú hírt kaptunk! Sajnos ő már nincs közöttünk,szervezete feladta a harcot. Gyászol Emilio : Nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia

1 perce érkezett! Szomorú hírt kaptunk! Sajnos ő már nincs közöttünk,szervezete feladta a harcot. Gyászol  Emilio : Nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia

 Március 29-én éjjel elhunyt Jellinek Emil, a lovis közösség egyik központi figurája, a népszerű énekes, Emilio édesapja. Jellinek Emil évtizedek óta volt az ügető szerelmese, a galoppot hanyagolta. Nem volt olyan szombati versenynap, hogy ne lett volna már egy órával az első futam startja előtt valamelyik istállóban, hogy megtudakolja, melyik ló van a legjobb formában, melyik esélyes a nagy győzelemre.

Elhunyt Jellinek Emil, az egyik legnagyobb magyar lóverseny rajongó (Fotó: Pixabay.com)

Minden versenyző ismerte őt a Kincsem Parkban, mindenkivel jóban volt, évekre visszamenőleg is tudta a nagy futamok végeredményeit, valamint azt, hogy mennyi pénzt keresett a lovakon. Emil ugyanis nemcsak a verseny, de a fogadás nagy szerelmese is volt. Már a versenynapok délelőttjén kész tervekkel a fejében érkezett ki a pályára, hogy aztán begyűjtse a legfrissebb információkat. 

Fotó: TV2

A Ripost megkereste Emil egyik közeli barátját, a többszörös hajtó és idomársampion, Derby-győztes hajtót, Lakatos Csabát, akit nagyon megrendített a tragikus hír.

Lakatos Csaba régóta jó barátja volt Emilnek (Fotó: Péter Réka)

"Emil szerda éjjel hunyt el egy budapesti kórházban. Furcsa ez, mert a legfrissebb információim szerint már épp kezdett jobban lenni, mielőtt végleg feladta volna a küzdelmet. Régóta küzdött egészségügyi gondokkal, március elején az egyik lábát is amputálni kellett. Nagyon sajnálom, mert évtizedek óta nagyon jó barátok voltunk, mindig szorított nekem a futamokon. Minden héten bejött az istállóba, hogy megkérdezze, milyen formában vannak a lovaim, na és persze én. Jókat nevettünk együtt, ugyanakkor komoly témákról is tudtunk beszélgetni. Soha nem fogom elfelejteni" - nyilatkozta megkeresésünkre Lakatos Csaba, a 2021-es ügetőderby győztese.

 

2023-03-30 19:28:41 - Mindenegyben Blog