MindenegybenBlog

1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Baleset történt az M7-es autópályán, Letenye felé, Baracska térségében. A 38-as km-nél már a leállósávon állnak a sérült járművek, de a jelentős, több km-es torlódás lassan oszlik.

Baleset nehezíti a közlekedést az M5-ös autópályán is, Budapest felé az M0-s csomópont előtt. A 26-os km-nél több km hosszan torlódnak a járművek. A torlódásban négy személyautó ütközött egymásnak a 32-es km-nél. Aki teheti, az Inárcsi pihenőn keresztül térjen le az 5-ös főútra, és az M0-s autóút csomópontjánál térhet vissza a pályára.

Az 51-es főúton, Taksony elkerülő szakszán egy személyautó kisteherautóval ütközött össze. A 25-ös km-nél félpályás korlátozást vezettek be.Az M44-es autóúton, az 51-es km-nél a Hármas-Kőrös hídon meghibásodott a dilatációs szerkezet. A javítási munka miatt a Tiszakürt felé vezető oldalt az 54-es és a 49-es km között lezárták. A forgalmat a Békéscsaba felé vezető oldalra terelik, ahol irányonként egy-egy sáv járható.

A 67-es főút autóúti szakaszát, a Kaposfüred északi csomópont és a Somogyaszaló északi csomópont között portáltábla építése miatt mindkét oldalon lezárták. Hasonló munkát végeznek a Mernyeszentmiklós csomópont és Somogytúr csomópont között is. A forgalmat mindkét lezárásnál a régi 67-es útra terelik.A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak:Záhony, Ady Endre út 79.Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési HázLónya, Árpád utca 113. – Művelődési HázBeregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – KastélyparkTiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános IskolaRészletek: https://www.utinform.huHatárokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu

címlapfotó:illusztráció 

2022-08-27 10:21:46 - Mindenegyben Blog