MindenegybenBlog

1 perce érkezzett!Nyilatkozott a meghalt kisfiú nagymamája - Tények 18.00

Nyilatkozott a meghalt kisfiú nagymamája - Tények 18.00

Teljesen összeomlott az édesanya a csomagtartóban holtan talált kisfiú halálának hírére

Egy autó tulajdonosai jelentkeztek a nyíregyházi rendőrségen, amikor egy 2 év körüli gyermek holttestére bukkantak autójuk csomagtartójában. A jelenlegi információ szerint a két év körüli gyermek ruhában, magzatpózban feküdt a csomagtartóban, – meg nem erősített információk szerint – több napja halott lehetett.  

Szombat hajnalban érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy 2 éves gyermek meghalt Nyíregyházán.

A Blikk vasárnap ellátogatott arra a Vásárosnaményhoz közeli kistelepülésre, ahol a két éves meghalt gyermek és egyéves kishúga élt egészen januárig a családjukkal.

A LAP TELEFONON MEGKERESTE A KISFIÚ ANYAOTTHONBAN LÉVŐ, GYÁMSÁG ALÁ KERÜLT ÉDESANYJÁT, AKI – MIVEL MÉG NEM TÖLTÖTTE BE A 18. ÉLETÉVÉT – NEM NYILATKOZHATOTT.  

Három hónapja vették el tőle a nem megfelelő körülmények miatt Sanyikát és kishúgát. Rajtuk kívül egyébként még két gyermeke is született, de már csak a csecsemője van mellette. A tragédia estéjén hívta fel a gyámja a kisfia halálhírével, amitől teljesen összetört. A részletekről nem árultak el neki semmit, így fogalma sincs, mi okozta a halálát – magyarázta a lapnak az egyik hozzátartozója.

Címlapfotó:illusztráció 

2023-04-17 11:42:14 - Mindenegyben Blog