MindenegybenBlog

10 PERCE ÉRKEZETT: Súlyos Tömegbaleset ! Közel 10 km-es a torlódás az autópályán,a forgalmat megállították, nincs átjutás!

BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2021. május 17. 09:38

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Baleset miatt lezárták az M1-es autópályát Komáromnál.Lezárták az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalát Komárom térségében négy jármű összeütközése miatt – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság hétfő reggel a police.hu oldalon.

A baleset, amelyben ketten megsérültek, az autópálya 83-as kilométerénél, a Győr felé vezető oldalon történt – írták.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé, a Hárosi Duna-hídon baleset történt. A halásztelki kijárat előtt több jármű vesztegel a külső sávban, mellettük csak két szűk sáv használható, ez okozza a lassulást. Az autóút keleti részén az M3-as felől az M5-ös autópálya felé haladók az 50 km-nél sávzárásra készüljenek, mert egy műszaki hibás kamion akadályozza a folyamatos haladást.

 

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé a 82-es km-nél keresztbe fordult egy autó. A forgalom már megindult a leállósávon, de a több km-es torlódás még tart. Aki teheti, Tatánál az 1-es főúton, vagy dél felé a Kocs - Nagyigmánd útvonalon kerülhet.A 2-es főúton, Dunakeszi közelében árokba hajtott egy autó. A 16-os km-nél a fél útpályát lezárták.Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját:  http://www.police.hu

címlapkép:illusztráció 

2021-05-17 09:48:46 - Mindenegyben Blog