MindenegybenBlog

10 perce HOZTÁK NYILVÁNOSSÁGRA!!! Orbán friss bejelentésének nagyon örülhetnek a nyugdíjasok!! Már megint pénzt fognak kapni, nem is akármennyit! ITT a dátum! Pontosan EKKOR:

10 perce HOZTÁK NYILVÁNOSSÁGRA!!! Orbán friss bejelentésének nagyon örülhetnek a nyugdíjasok!! Már megint pénzt fognak kapni, nem is akármennyit! ITT a dátum! Pontosan EKKOR:

Orbán Viktor: Visszaadjuk a teljes 13. havi nyugdíjat

Visszaadjuk a teljes tizenharmadik havi nyugdíjat - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz vasárnapi kongresszusán. Szólt arról is, hogy a járványok és népvándorlások korában Magyarországon is a biztonság a legfontosabb kérdés. A miniszterelnök-pártelnök kifejtette: az a legfontosabb, hogy amit eddig elértünk, azt megvédjük, így a határokat is a migránsoktól. Emellett az oltásellenesekkel szemben kell mozgósítani erőinket, mert az oltás életet ment, és aki ezt tagadja, aki lebeszéli vagy elbizonytalanítja az embereket, aki ideológiai alapon akar oltóanyagot beszerezni, az valójában a magyarok létérdekét veszélyezteti - magyarázta.

Köszönöm a megtisztelő bizalmat, és azt, hogy ismét rám bíztátok a Fidesz, Magyarország legsikeresebb politikai közösségének a vezetését – közölte Orbán Viktor a Fidesz tisztújító kongresszusán, miután újraválasztották a pártelnöki pozícióra.

Azért fogadhattam el a ti megtisztelő bizalmatokat, mert a feleségemtől megszereztem az engedélyt, ezért rögtön utánatok neki is köszönetet kell mondanom – tette hozzá. Az elmúlt tíz évben a mi nemzedékünk után – az alapítók után – a következő nemzedék beérett - hívta fel a figyelmet a kormányfő, aki elmondta, azért vállalta el a pártelnökséget, mert a legjobb korban van, bár ezt eddig is így érezte.

Mindez csak felkészülés volt az igazán nagy dolgokra, amik még várnak ránk - húzta alá a miniszterelnök.

Orbán Viktor bejelentette a 13. havi nyugdíj teljes kifizetésétFORRÁS: ORIGO

A Fidesz hűséget, hitet és bizalmat jelent

Mint Orbán felhívta a figyelmet, a Fidesz hűséget, hitet és bizalmat jelent. – Mi hűek maradtunk Magyarországhoz és a magyar emberekhez – folytatta. Amíg ez a hűség kitart, Magyarországot a poklok kapui sem fogják megdönteni – tette hozzá.Márpedig mi sikeresek vagyunk. Erre az a magyarázat, hogy amit csinálunk, nekünk az a szenvedélyünk. Mi a csúcsra törekszünk, és oda akarjuk feljuttatni Magyarországot is – részletezte.

Mi a célunk? – tette fel a kérdést a miniszterelnök. Hová juthat el Magyarország? Mint mondta, világos célok nélkül nincs sikeres kormányzás, sikeres ország, és békében, boldogan élő nemzet sem. Majd ismertette a tíz évvel ezelőtt kitűzött célokat.

Egymillió munkahely, nem leszünk adósrabszolgák, megvédjük a nyugdíjakat, a középpontba a családokat állítjuk, visszaadjuk Budapest régi fényét. Mert a magyaroknak kell egy város, amelyre büszkék lehetnek. Megmentjük a falvakat, dűlőre jutunk a romákkal, kihozzuk őket a segélybe tengetett helyzetből, helyette munkát adunk nekik. Megtartjuk az elszakított magyar közösségeket, és nem leszünk gyarmat. Brüsszelben nem leszünk gyarmat, hanem kiállunk a magyarok érdekeiért– közölte Orbán Viktor.

Mint mondta, egy csődbe juttatott országot vettek át akkor a szocialistáktól. Talpra állították az országot, és megindították felfelé.Ezért kérhetjük újra a választók bizalmát, ez a mi fedezetünk – tette hozzá. – A mi legfontosabb szövetségesünk a valóság – folytatta. – A mi teljesítményünk az elvégzett munka. A liberálisoké az, hogy liberálisok. Igaz, hogy csődbe vitték az országot, hogy a Városházát is eladják, hogy semmilyen teljesítményt nem tudnak felmutatni, csak büszke liberálisok, és meg akarják mutatni, hogyan kell gondolkodni.

"A mi legfontosabb szövetségesünk a valóság"FORRÁS: HAVRAN ZOLTÁN/MAGYAR NEMZET

Orbán Viktor: Ezt ajánljuk Magyarországnak

Azt ajánljuk Magyarországnak, hogy akarjon többet, mert nem érhetjük be azzal, amit eddig elértünk – hangsúlyozta Orbán Viktor. A miniszterelnök felidézte, hogy lakosságarányosan 2010-ben Magyarországon dolgoztak a legkevesebben az Európai Unióban, ám ma már a 73 százalékot is eléri a foglalkoztatottság, de még innen tovább lehet lépni.

[LAPOZAS]

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a következő tíz évben megújul a vasúti járműgyártás, megépül a V0 vasúti gyűrű, továbbá visszakerül magyar tulajdonba a nemzeti reptér. Ezután a miniszterelnök emlékeztetett, hogy a világ a járványok és a népvándorlások korát éli, ezért sokan nem lelkesednek a nagy ívű tervekért. A miniszterelnök kiemelte,AMIT ELÉRTÜNK A JÁRVÁNNYAL SZEMBEN, AZT MOST MEG KELL VÉDENÜNK.

Az évtizedes távlatokról szőtt tervek helyett ma az oltásellenesekkel szemben kell mozgósítani erőinket – mondta. A miniszterelnök szerint aki tagadja az igazságot, elbizonytalanítja az embereket, kamuvideókat terjeszt, ideológia alapján akar beszerezni vakcinát, az szó szerint a magyarok életét veszélyezteti.

A baloldal az emberek anyagi biztonságát is kockára tenné

Orbán Viktor elmondta, a járványveszély mellett a brüsszeli hálózat is veszélyt jelent, akik a járványveszély mellett ránk erőltetnék a migránsokat, illetve az emberek anyagi biztonságát is kockára akarják tenni. Hozzátette: a mi ellenfeleink az elszánt Brüsszel-hívők, akik a magyar érdekek helyett inkább az övékét szolgálják.

Fűtsetek kevesebbet, használjatok kevesebb vizet, ha mégis, fizessetek többet, mondják ők – részletezte. A miniszterelnök szerint ez a kommunista időket idézi meg. – Nem a zsemle kicsi – mondták Kádárék – hanem a pofátok nagy – emlékezett vissza.

Elmondta, hogy ma nem elég csak védekezni Brüsszellel szemben, meg kell reformálni, mielőtt darabokra hullik. – Ezért támogatjuk Kaczynski kezdeményezését, hogy szervezzük újjá az európai jobboldalt – tette hozzá.

Ezért léptünk az EU-ba

Azért léptünk be az EU-ba, mert integrációt ajánlottak.Ez azt jelenti, hogy együtt csinálunk dolgokat. Barátságos, együttműködő módon. Szó sem volt arról, hogy elveszik a jogainkat.Nem szabad passzívan elfogadni minden brüsszeli projektet. Erről nem volt szó – húzta alá.– Mi itt nem fogunk megfagyni télen, ők meg ott szülhetnek férfiként. Kinek mit intézett a kormánya – mondta. Ellenezzük a politikailag korrekt, multikulturálisan gondolkodó szövetséget – közölte a miniszterelnök. Kiemelve: Magyarország elutasítja a migrációt.

– Meg kell állítani a lopakodó egyesítést az Unióban, mert ez kizárólag az európai elitek érdeke, ez Gyuri bácsi világa – hívta fel a figyelmet a kormányfő. Orbán Viktor elmondta, hogy minden államnak joga van kimaradni a migrációból és az Európai Egyesült Államokból. Ezután a miniszterelnök felhívta a figyelmet, hogy a Nyugat fennen bírálja Kínát, ám eközben szoros kereskedelmi kapcsolatokat folytatnak a Kelettel. Ezzel szemben Magyarország a saját érdekét követve a Kelettel is szoros gazdasági kapcsolatokra törekszik. 

Orbán Viktor: A népet kell szolgálni

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a szabad Magyarországon berendezkedő pártok hosszú időre kerülnek hatalomra, de sok esetben közbeszólt a külföldi beavatkozás. A miniszterelnök felhívta a figyelmet arra, hogy nem vezérlő eszméket, hanem a népet kell szolgálni, és így lesz valaki megkerülhetetlen erő.A BALOLDAL NEM TUDOTT ÉLNI A KORÁBBI FELHATALMAZÁSSAL, AMIT KAPOTT- tette hozzá. Ezzel szemben a mostani kormányerő tudott élni vele.

[LAPOZAS]

Ellenfeleinkről a lehető legnagyobb elegancia mellett is csak a legrosszabbat tudom mondani,majd pedig Mikszáth Kálmánt idézte a kormányfő. Orbán szerint miközbena mi politikánkkal az is jól jár, aki nem ránk szavaz, míg a baloldal politikájával az is rosszul jár, aki rájuk szavaz.

Kifizetik a teljes 13. havi nyugdíjat

Orbán Viktor elmondta, hogy a kitartás és az állhatatosság a hazaszeretet lényege, és senki ne higgye, hogy van kerülőút. A kormányfő elmondta, hogy pandémia ide vagy oda, sikerült begyújtani a gazdaságot.A KORMÁNYFŐ BEJELENTETTE, HOGY KIFIZETIK A TELJES 13. HAVI NYUGDÍJAT,20 százalékkal nő az ápolók és a kulturális dolgozók bére, a családok visszakapják a befizetett adójukat, és a 25 éven aluliaknak nem kell szja-t fizetniük jövőre. A mi programunk mögött elsöprő társadalmi többség áll, de a legfőbb kérdés, lesz-e választási többség.

Én azt mondom, lesz, ha becsülettel dolgozunk a hátralévő hetekben. Október 23-án átmozgató jellegű összejövetelt tartottunk. Egész jól néztünk ki – mondta.

– Egész jól néztünk ki, de éppen csak megmutattuk a bicepszeinket. Nem voltunk kevesen, de ennél kétszer, sőt háromszor is többen leszünk, amikor befordulunk a célegyenesbe, és hiába áll elénk a teljes baloldal, Brüsszel és Soros György egész hadserege, együtt a legvastagabb falon is át fogunk menni és újra győzni fogunk, mert Magyarországnak előre kell mennie, és nem hátra. A Jóisten mindannyiunk fölött, Magyarország mindenekelőtt. Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok! – zárta gondolatait Orbán Viktor.

2021-11-15 14:32:29 - Mindenegyben Blog