MindenegybenBlog

12 éves kislányt zaklatott ez a két ellenőr, ám a végén döbbenetes fordulat történt...

A kislányt a táskájánál fogva félreállították, hogy akkor rendőrt hívnak rá. Nagyon sok ember jött-ment, de nem állt meg szinte senki... 

 

az alábbi történetre a Pesten Hallottam Facebook csoportban bukkantunk: 

"Na, ilyet se látok mindennap, pedig tudom, hogy sajnos nem egyedi esetről van szó:

Iskolából siet haza egy 12-14 év körüli kislány, amikor a Blahánal, a kijáratnál ellenőrzést végző egyének kérik a diákigazolványát, mert ugye nem néz ki egy kis alacsony kislányka diáknak.

Szegénykémnél pont nem volt ott, erre az ellenőr (aki egy meglett férfiember), a táskájánál fogva félreállította, hogy akkor RENDŐRT HÍV RÁ. Nagyon sok ember jött-ment, de nem állt meg szinte senki. Mi ketten egy másik anyukával - mindkettőnkkel ott volt a gyermekünk -, próbáltunk volna odamenni, de esélytelen volt, mert az ellenőrök úgy körbeállták a kislányt, mint valami bűnözőt, és velünk közölték, hogy haladjunk tovább, ha NEM AKARUNK BAJBA KERÜLNI.

Könyörgöm: ilyet jó érzésű ember nem csinál! Mikor látszik, hogy biztos diák, tanuló a kislány. Megérkeztek a járőrök és kellemes csalódás volt, ahogy eljártak.

Nagyot néztek, hogy milyen ügyben hívták ki őket, a kislányt kiszabadították az őt körbevevő ellenőrök gyűrűjéből, megkérdezték jól van-e és jó hétvégét kívánva neki, haza indították.

[LAPOZAS]

Az ellenőrt, aki meg agresszív volt, kiosztották és figyelmeztették, hogy örülhet, hogy nem indul ellene eljárás, mert így fellépni szabadságában korlátozni egy kiskorú személyt akkor sem lehet, ha nincs ott a diákja, mivel a bérlete rendben volt és még személyi igazolványa is ott volt.

Jött a szöveg, hogy ő a munkáját végzi, de a rendőr mondta neki, hogy ez már nem a munka része volt, amit ő művelt, és ha van neki is gyereke és az átél ilyen rossz élményt, mint ez a kislány, neki is rossz érzés lenne.

"EGY KIS EMBERSÉG URAM, CSAK ENNYI KELL ÉS JOBB LESZ MINDENKINEK", mondta a rendőr és elköszöntek.

Úgyhogy én kellemesen csalódtam bennük és tisztelet a kivételeknek, akik normális ellenőrök, mert nem mindegyik ilyen, de reméljük, neki is hogy elmondták rendesen, hogy másképp is hozzá lehet állni a dolgokhoz, megszívleli és rájön, hogy nincs értelme ebben az egy életben minden utasban ellenséget látnia.

A kislánynak: remélem nem hagy nyomot az eset és fel a fejjel közel van már a nyári szünet!"

(Képünk illusztráció)

Neked is tetszett a történet? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

2022-12-06 00:12:20 - Mindenegyben Blog