MindenegybenBlog

16 évvel ezelőtt megszülettek a világ legkülönlegesebb hármasikrei: ma rájuk sem ismerünk

A gyerekek születése minden családban nagy esemény, de ennek a három apróságnak a megszületésére senki sem volt felkészülve.

A három közül kettő, Mackenzie és Macy, sziámi ikrek voltak. Annak az esélye, hogy egy édesanya hármasikreket szüljön, 1 az 50 millióhoz, de hogy abból kettő sziámi iker legyen, azt eddig csak két alkalommal dokumentálták a világon, írta a Lifestyle.

A gyerekek túlélték az első napot, ami az ő esetükben a legkritikusabb időszak volt.

Az édesanya nem tudott róluk gondoskodni és ezért a gyerekeket Darla és Jeff Garrison vette magához, akiknek már volt három fiuk. De ennek ellenére nagyon örültek az új babáknak.

Elérkezett az a nap is, amikor Mackenzie és Macy szétválasztására került sor és megoprálták őket.

A műtéthez arra volt szükség, hogy a gyerekek bőrét egy kicsit megnyújtsák, majd egy 80 orvosból álló csoport 24 órán keresztül dolgozott a műtéten.

Mindkét kislánynak most láb protézisa van, mert sajnos másképp nem tudták megoldani az összenőtt lábak problémáját az orvosok.

Jeff és Darla örökbe fogadta a lányokat, és a család most az Egyesült Államokban, egy farmon él.

A gyerekek imádják a lovakat a tanyán!

 

Te mit szólsz ehhez a fantasztikus történethez?

Igaz, még ennek nincs is vége!

A lányok, testi fogyatékosságuk ellenére rendesen jártak iskolába, barátokat szereztek és sok szép emlék fűzi őket az iskolához.

Most már 16 évesek és igazi nagylányokká váltak!

-Nem tudtuk, mit hoz majd a sors. De rájöttünk, hogy csak szeretetre volt szükségük.  A kis Madeline csak négy napos volt mikor hozzánk került, Macey és Mackenzie pedig négy hetesen, mondta az örökbefogadó édesanya Darla a Lifestyle-nak.

A 2002-ben született hármasikrek nemsokára 16. születésnapjukat ünneplik, tele vannak erővel és energiával.

Igazán fantasztikus ez a történet! Jeff és Darla igazi angyalok, hogy magukhoz vették és szeretettel nevelték a kislányokat. Sok boldogságot kívánunk az egész családnak.csodalatos.co

2018-02-28 21:13:44 - Mindenegyben Blog