MindenegybenBlog

1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők: Közel 10 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10kilométeres!

BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. május 24. 09:02

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M0-s autóút keleti szektorán, az M1-es autópálya felé, két baleset történt. A 42-es km-nél a belső sávot, valamint az M4-es autóúti csomópontnál a 40-es km-nél a gyorsítósáv végét foglalják el a sérült járművek.A torlódás meghaladta a 9 km-t! Hosszabb menetidőre számítsanak!

 

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Budaörs határában a 14-es és a 16-os km között a külső sávot elkerítették a járművek elől.

Távolabb, szintén az M1-es autópályán, Öttevény térségében útburkolatot javítanak, ezért a 135-ös és a 137-es km között a külső sávot lezárták. Mindkét helyszínen torlódik a forgalom. 

Az M0-s autóút keleti szektorán, a 11-es főúti végcsomópont felé, az Újpalota-Csömör csomópontnál kábeleket húznak át a pálya felett. A 64-es és a 65-ös km között a külső sávot lezárták. A torlódás meghaladta a 2 km-t.

 

Az M3-as autópályán, Budapest felé, Kerekharaszt térségében útburkolatot javítanak. Az 51-es és a 19-es km között mozgó terelés mellett a külső sávot lezárták. Lassulásra, torlódásra számítsanak!

 

Ma este 10 óráig Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, Felsőnyárád-Ormosbányáról több alkalommal, megkülönböztető jelzés nélküli barnakőszén szállítmányok közlekednek a környék főútjain. Kérjük, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei utakon közlekedők fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek és kellő óvatossággal közelítsék meg a szállítmányokat, ezzel is segítve azok biztonságos és folyamatos haladását! 

[LAPOZAS]

magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán a Csanádpalota határátlépő előtt, az erős tranzitforgalom miatt 5 km-es a kilépő kamionsor.

 

Szlovákia – többek között - a Magyarországgal közös határszakaszain mától (2023. május 24. és június 8. között) június 8-ig biztonsági okokból ideiglenes határellenőrzést vezet be.Az említett időszakban kizárólag a kijelölt határátkelőhelyeken lehet majd a határon átlépni. Az ezen időszak alatt igénybe vehető határállomások listája megtalálható a Rendőrség hivatalos honlapján:https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/hatarrendeszet/ideiglenes-hatarellenorzest-vezet-be  

Az M31-es autópályán, az M0-s autóút felé vezető oldalon, Nagytarcsa térségében dilatációs szerkezetet javítanak. Az 1-es és a 2-es km között csak a belső sáv járható.Az M1-es autópályán Győr elkerülő szakaszán a Rába híd felújításán dolgoznak, a 123-as és a 129-es km között, a Hegyeshalom felé vezető oldalon a külső és a leállósávot lezárták. A forgalom a belső sávon, illetve az ellenkező, Budapest felé vezető oldal belső sávján halad. A főváros irányába a külső és a leálló sáv használható.Jelentős forgalomtereléssel járó munka folyik a magyar-szlovák határszakaszon, a 14-es főúton a Vámosszabadi határátkelőhelynél, a Medve-híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-as főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni!Aszfaltozási munkákat végeznek a fővárosban, a XI. kerületi Repülőtéri út Kőérberki út és a MOL benzinkút közötti szakaszán. A kivitelezés idejére, hétköznap reggel 9.00 óra és 15.00 óra között ill. hétvégén reggel 7.00 és 17.00 óra között csak a közösségi közlekedés (BKK) járatai haladhatnak el a munkaterület mellett. A közúti közlekedés egyéb járművei ebben az időszakban nem tudnak áthajtani, ezért kerülni a Kőérberki út- Egér út- M1/M7-es autópálya közös szakasza útvonal javasolt.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

2023-05-24 10:14:22 - Mindenegyben Blog