MindenegybenBlog

1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.

1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.

BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2022. szeptember 30. 08:48

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M0-s autóút déli szektorán az M1-es autópálya felé, korábban két gépjármű ütközött össze. A 17-es km-nél már megszűnt a forgalomkorlátozás, viszont még több km-es a torlódás, a menetidő körülbelül 35-40 perc!Az ország nagy részén esik illetve szakad az eső, a megváltozott útviszonyok miatt fokozott óvatossággal vezessenek!Továbbra is erős a forgalom az M3-as autópályán a városközpont irányába, az M0-s autóúti csomóponttól telítettek a sávok. Szintén sokan haladnak, a 10-es főúton az solymári körforgalomtól befelé, a 11-es főúton Szentendrétől Budakalász irányába. 

[LAPOZAS]

Az M6-os autópályán a Pécs felé vezető oldalon, az 57-es főúti (Mohács) csomópont és az M60-as autópálya csomópont Pécs felé vezető felhajtó ágát lezárták, építési munkák miatt. A terelés miatt a forgalmat az M6-os autópályán a 192-es km-nél az 57-es főútra terelik, majd az autósok a 196-os km-nél a Bóly-nyugat csomópontban tudnak vissza térni az M60-as autópályára.(Forrás: MAK Mecsek Autópálya Koncessziós Zrt.)Az M0-s autóút déli szektorán az M5-ös felé vezető oldalon, a 24-es km-nél az M51-es autóúti csomópontban a felhajtó ágon aszfaltoznak, ezért lezárták. Kerülni az M0-s autóúton tovább haladva, az 5-ös főúti csomóponton keresztül lehet az M51-es autóút felé.

 

A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak:Záhony, Ady Endre út 79.Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési HázLónya, Árpád utca 113. – Művelődési HázBeregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – KastélyparkTiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános IskolaRészletek: https://www.utinform.huHatárokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu

címlapfotó:illusztráció!

2022-09-30 09:04:24 - Mindenegyben Blog