MindenegybenBlog

1PERCE ÉRKEZETT: HALÁLOS baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres

Összeütközött két gépkocsi az 51-es főút 89-es kilométerszelvényénél, Solt térségében. A baleset következtében mindkét járműbe beszorultak az utasok. A solti és a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a műszaki mentési munkálatokhoz, és a helyszínre tart egy paksi hivatásos egység is. A beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt – közölte a katasztrófavédelem.

A rendőrség adatai alapján  Solt külterületén, az 51-es számú főút 88-as kilométerszelvényben két autó eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan összeütközött.  A baleset során a járművezetők olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

Az érintett útszakaszon a helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben.  

A rendőrök kérik, hogy kellő figyelemmel és óvatossággal közlekedjenek!

Múlthéten forgalommal szemben hajtott egy sofőr az M4-en 

Videón a frontális ütközés. Forgalommal szemben hajtott egy sofőr az M4-en 
A szalagkorláton állt meg a vétlen autós…, miután egy forgalommal szemben haladó kocsival ütközött szerda reggel az M4-es autóúton Besenyszög közelében

A balesetben mindkét sofőr megsérült és a szétszóródó törmelékek miatt másik két autó is megrongálódott.
 

Mindig figyeljünk az autópályán, gyorsforgalmi úton!
Közlekedjünk körültekintően és a táblák jelzéseit tartsuk be!

– írta meg közleményében az MKIF Zrt., akik videót is mellékeltek az esethez.

 

BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2022. november 17. 08:31

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M0-s autóút keleti szektorán az M3-as autópálya felé vezető oldalon Pécel térségében baleset történt. Az 51-es km-nél csak egy sáv járható. A torlódás több km-es. 

[LAPOZAS]

 

A 10-es főúton, Pilisvörösváron a vasúti átjárónál egy műszaki hibás kamion vesztegel és a fél útpályát elfoglalja. Mindkét irányból kisebb torlódás alakult ki.

Az M5-ös autópályán, Kiskunfélegyháza térségében a Szeged felé vezető oldalon a 106-os km-nél baleset miatt a leálló és a külső sávot lezárták. A forgalmat a belső sávra irányították.

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon Tata térségében a 71-es km-nél munkavégzés miatt a külső sávot lezárták. A munkaterület mögött közel 3 km-es torlódás alakult ki. Az arra közlekedők plusz menetidővel számoljanak.Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé. Sokan haladnak az M2-es autóúton Dunakeszi térségében az M0-s autóút irányába, a Megyeri-hídon a 11-es főúti végcsomópont felé, a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton, Szentendre és Budakalász között, a 31-es főúton Maglódtól, valamint az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába.

Az M7-es autópályán Balatonszemes térségében, a 135-ös km-nél felújítják a Balatonlelle/Kaposvár csomópontot. Emiatt Budapest irányába a le-és felhajtó ágat lezárták. Az M7-es autópályán a főváros felé közlekedők, a 130-as km-nél a Balatonszemes/ Balatonőszöd csomóponton keresztül kerülhetnek. A 67-es főútról érkezők, a Balatonszemes - 7-es főút- Balatonőszöd csomóponton át hajthatnak fel az M7-es autópályára.A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalota határátlépő előtt az erős forgalom miatt 7 km-es a kilépő kamionsor. 

A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak: Záhony, Ady Endre út 79. Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési Ház Lónya, Árpád utca 113. – Művelődési Ház Beregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – Kastélypark Tiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános Iskola Részletek: https://www.utinform.hu Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu

2022-11-17 08:40:49 - Mindenegyben Blog