MindenegybenBlog

2 PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Közel 10 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres.

BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2022. szeptember 22. 08:46

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M0-s autóút keleti szektorán, az M3-as autópálya irányába, a vecsési csomópont után három személyautó ütközött össze. A 37-es km-nél csak a külső sáv járható, a torlódás közel 10 km-es. Az ellenkező oldalon az indokolatlan bámészkodás miatt, több mint 5 km-es már a kocsisor. 

 

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, a Bőny csomópont után a sérült szalagkorlátot cserélik. A 104-es km-nél a belső sávot lezárták, a munkaterület mögött 1-2 km-es a torlódás. A Munkavégzők közelében fokozott figyelemmel haladjanak el!Felborult egy teherautó vontatmánya a 61-es főút kaposvári elkerülő szakaszán. A 118-as km-nél emiatt félpályás korlátozás van érvényben.

[LAPOZAS]

 

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor hossza elérte a 3 km-t.

 

Erős a forgalom a főváros felé vezető utakon. Lelassult a haladás az M3-as autópálya bevezető szakaszán a városhatártól, az M2-esen az M0-s csomópont előtt, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól, a 11-esen Leányfalutól, a 31-esen Mendénél, az 51-esen pedig Dunaharasztinál.  

 

Az M6-os autópályán, Pécs felé, a Mohács/Szajk kijáratnál a burkolatot javítják. A 191-es km-nél a lehajtóágat lezárták. Az 57-es főút felé tartóknak tovább kell menniük az M60-as autópályán, majd a 6-os km-nél a Szederkény/Bóly csomópontban letérve lehet legegyszerűbben elérni az 57-es főutat.(Forrás: Mecsek Autópálya Üzemeltető Zrt)A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak:Záhony, Ady Endre út 79.Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési HázLónya, Árpád utca 113. – Művelődési HázBeregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – KastélyparkTiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános IskolaRészletek: https://www.utinform.huHatárokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu

 címlapfotó:illusztráció !

2022-09-22 08:54:07 - Mindenegyben Blog