MindenegybenBlog

2 PERCE ÉRKEZETT: Súlyos baleset ! Közel 10 km-es a torlódás az autópályán, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres.

Péntek délután baleset történt az M7-es autópályán: Tárnok térségében, a 23-as kilométernél ütközött össze két autó, büntetőfékezés miatt.

A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres. A Magyar Közút információi szerint a büntetőfékező jármű sofőrje elhagyta a helyszínt.

Az esetre való tekintettel a Magyar Közút megosztott egy videót egy büntetőfékezésről, amely a múlt szombaton történt az M1-M7 közös bevezető szakaszán. A videón jól látszik, hogy mennyire balesetveszélyes ez a cselekmény, ami akár súlyos balesethez is vezethet.

A mostani eset is mutatja, hogy egy balesetnél nemcsak a közvetlenül érintettek kerülnek veszélyes helyzetbe, de az arra közlekedő többi autós is.

Az MTI információi szerint a balesetben nem sérült meg senki, a balesetet okozó, majd elhajtó autós ellen pedig közúti veszélyeztetés miatt indított eljárást a BRFK.

A múlt szombaton készült videó:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés

Mit érdemel a bűnös ? 2021 -ben Berki Krisztiánt 2 év felfüggesztett börtönre, 4 év próbaidőre ítélte a bíróság a büntetőfékezési ügyében,akkor ez a fazon mennyit fog kapni ? 

Címlapkép:illusztráció 

.....

2022-01-14 21:09:17 - Mindenegyben Blog