MindenegybenBlog

20 év után elárulta a Való Világ legelső nyertese, Szabolcs, ki volt a műsor igazi győztese

Biztosan Te is emlékszel Mészáros Szabolcsra, aki a Való Világ első szériájának nyertese volt. Nos őt látták vendégül Palik László és kollégái a Palikék világa című műsorban.

Az egykori VV Szabolcs így emlékezett azokra az időkre:

„Nekem egy borzasztó nagy egzisztenciális ugrás volt. Itt éltem Budapesten, nyertem egy lakást, nyertem 12-szer hatszázezer forintot – mert ugye le kellet adózni -, egy kocsit, azt hiszem, két utat.”

Ugyanakkor utalt rá, hogy a média nem az ő világa:

“A média világában … , ha van egy műsorod és van nézettsége, akkor foglalkoztatnak, de a kereskedelmi televízió nem szociális intézmény. Hogyha az a nézettség nem az, amit várnak, akkor azt mondják, hogy köszönjük szépen, és nem foglalkoznak vele, hogy te ezek után hogyan élsz meg”.

A műsor egyik legérdekesebb kérdése az volt Szabolcshoz, hogy egyetért-e azzal, hogy bár nem Majka nyerte meg a VV1-et, mégis ő volt a műsor igazi győztese.

Fotó: Youtube.com, Palikék Világa

A kérdésre Szabolcs így válaszolt: “Abszolút, én is azt mondom”.

Az interjú teljes egészében ebben a videóban hallgatható meg. Így sem hosszú, érdemes rá szánni egy kis időt:

A mindig is jóképű Mészáros Szabolcs két évtized után is kiválóan tartja magát. Talán még előnyös is, hogy kicsit kikerekedett az arca és őszül a haja. Neked mi a véleményed? Írd meg hozzászólásban, Facebook oldalunkon!

Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is láthassák!

2022-09-18 17:04:02 - Mindenegyben Blog