MindenegybenBlog

2020. MÁRCIUS 1-től ITT AZ ÚJ, AZONNALI gázszámla KEDVEZMÉNY A márciusi SZÁMLÁBÓL! MOST több százezer magyar kaphatja meg! EZT KELL hozzá elintézni és AZONNAL csökken a GÁZSZÁMLÁD!

ITT AZ ÚJ, AZONNALI gázszámla KEDVEZMÉNY A FEBRUÁRI SZÁMLÁBÓL! MOST több százezer magyar kaphatja meg! EZT KELL hozzá elintézni és AZONNAL csökken a GÁZSZÁMLÁD!

Tájékoztatóaz NKM Energia Zrt. (korábban NKM Földgázszolgáltató Zrt.)„1000 Ft garantált gázdíjjóváírás”promóció részvételi feltételeiről(Érvényes 2020. március  1. – 2020. március 31. között)Az NKM Energia Zrt. azon földgáz-felhasználói számára, akik 2020. március  1. – 2020. március31. között NKM E-számlát igényelnek, bruttó 1000 Ft-os (egyezer forintos) gázdíjjóváírást adaz alábbi feltételekkel.

Az NKM Energia Zrt. jogelődjével, egyetemes szolgáltatás keretében történő földgáz vásárlásiszerződéssel rendelkező azon ügyfeleink, akik 2020. március 1. – 2020. március 31. közöttpapíralapú számlájuk helyett NKM E-számlát igényelnek, automatikusan egyszeri bruttó 1000Ft összegű jóváírásban részesülnek a 2020. május 10. után kiállított első gázszámlájukból azalábbi feltételek szerint. A fenti jóváírásra azok az ügyfelek jogosultak, akik 2020. március  1. előtt még nemrendelkeztek az NKM Energia Zrt. e-számla szolgáltatásával. Ha az ügyfél rendelkezik az NKM Energia Zrt. e-számla szolgáltatásával, de a fentipromóciós időszakot megelőzően a már meglévő NKM E-számlaregisztrációját/igénylését lemondta, majd a lemondást követően a promóciósidőszakban újra NKM E-számlát igényel, az ügyfelet a bruttó 1000 Ft összegű jóváírásnem illeti meg. Az ügyfél akkor is csak egyszeri bruttó 1000 Ft összegű jóváírásra jogosult, ha a fentipromóciós időszakban az NKM E-számlát annak igénylését követően egyszer vagytöbbször lemondja, majd a lemondást követően egyszer vagy többször újra NKM eszámlát igényel. Ebben az esetben az első NKM e-számla igénylést követő továbbiNKM e-számla igénylések után az ügyfelet a bruttó 1000 Ft összegű jóváírás nem illetimeg. A gázdíj jóváírás további feltétele, hogy az ügyfél az NKM e-számla igénylés és agázdíjjóváírás közötti időszakban nem mondja le az NKM Energia Zrt. e-számlaigénylését és/vagy nem kér újra papíralapú számlát, nem vált egyéb számlázásimódra, illetve nem kezdeményez csekkes befizetést. Abban az esetben, ha az NKM e-számlát igénylő fogyasztó az NKM e-számlaigénylését követően és a fentiek szerinti gázdíjjóváírás időpontját megelőzően az NKMEnergia Zrt-vel megkötött földgáz egyetemes szolgáltatási szerződését felmondja, ésnem köt más ingatlanra szerződést az NKM Energia Zrt-vel, abban az esetben a fentiekszerinti gázdíjjóváírásra nem jogosult. Abban az esetben, ha az NKM E-számlát igénylő fogyasztó az NKM E-számlaigénylését szolgáltatóváltás során már jelezte, és az ezért járó automatikusszámlajóváírásban már részesült, újabb jóváírásra már nem jogosult. Az egyszeri bruttó 1000 Ft-os jóváírás, az ügyfél 2020. április 10. után kiállított elsőgázszámlájában (3 részszámla 1 küldeményben történő kiküldése esetén számlákegyikében) automatikusan, egy összegben kerül jóváírásra. A gázszámla jóváírás csak a fenti időpont után kiszámlázott gázdíjak jóváírásárahasználható fel, annak összege sem bankszámlára utalással, sem postai úton nemfizethető ki. A gázszámla jóváírás másra nem átruházható, a gázszámla jóváírás készpénzre nemváltható.A gázszámla jóváírás a jelen tájékoztatónak megfelelő regisztrációhoz kapcsolt szerződésesfolyószámlához tartozó számlából kerül jóváírásra. Ha egy ügyfél több szerződésesfolyószámlával is rendelkezik, annyiszor bruttó 1000 Ft jóváírására jogosult, ahány NKM Eszámlát igényel.Az NKM E-számla hosszú távú használatával nem csak időt takaríthat meg, hanemkörnyezetét is védi.

[LAPOZAS]

2020-03-02 09:11:57 - Mindenegyben Blog