Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
261-re nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon
Mindenegyben Blog - 2020. március 26. (csütörtök), 08:43

261-re nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 már 26

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 261-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az eddigi 21 főről 28–ra nőtt a gyógyultak száma is - írja a koronavirus.gov.hu.

A hazánkban beazonosított új koronavírus-fertőzöttek száma: 261 fő. Közülük 10 iráni, 2 brit, 1 kazah, 1 vietnámi és 247 magyar állampolgár.

Hirdetés
[ ]

A kormányzati tájékoztatási honlap adatai szerint 100-an vannak karanténban, és 8005 mintavételt vizsgálnak.

A csoportos megbetegedések szakaszában vagyunk, amikor közösségben, személyes érintkezések útján terjed a fertőzés. Magyarországon is már bárhol és bárkiben jelen lehet a vírus. A beazonosított koronavírus-fertőzötteknél jóval nagyobb a tényleges vírushordozók száma, akik fertőzhetnek. A tömeges fertőzés lelassításához nagyon fontos, hogy az idősek, a diákok, a külföldről hazatérők, és aki teheti, az maradjon otthon, továbbá mindenki tartsa be a szabályokat és az ajánlásokat.

EZEN A MÓDON kaphatod el NAGYON NAGY eséllyel a koronavírust! SOKAN NEM IS SEJTIK! >>

Nem csak akkor kaphatod el a vírust, ha megérintesz vagy megölelsz valakit, akiben már ott lappang a betegség!

A koronavírus leginkább úgy tud terjedni, hogy a tárgyak felületén megtapadnak a kis cseppek, majd ehhez hozzáérünk, és bejut a szánkba, orrunkba, szemünkbe. De ha például kezet fogsz valakivel, aki már megfertőződött, vagy egymáshoz közel állva beszélgettek, és ahogy megszólal, a nem látható cseppek a levegőbe kerülnek közben, így is elkaphatod tőle. Még csak köhögnie sem kell hozzá! Ezért kapott olyan kiemelt szerepet a ‘social distancing’, azaz a távolságtartás jelenleg. De elkaphatod úgy is, hogy megérinted a kosarat a boltban egy olyan személy után, aki koronavírusos, vagy esetleg olyan kapaszkodót fogsz a buszon, amit előtted egy vírussal fertőzött személy fogott szabad kézzel. Szerencsére most mindenhol nagyon figyelnek a fertőtlenítésre, de azért jó tudni, mennyi ideig életképes a vírus a tárgyakon:

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés