MindenegybenBlog

40 éves elmúltam, férjem tragikus körülmények miatt meghalt, Miklós napján megszületett a drága Tündérem! Ilyen brutális szavakkal támadtak rám:

Betöltöttem a 40 évet, amikor mérhetetlen nagy öröm ért. 20 év óta vágyom egy gyermekre. Már azt gondoltam soha nem teljesülhet az álmom.  

Férjem is szerette volna, de sajnos ő 4 hónappal ezelőtt autó balesetben meghalt. Boldog édesanya vagyok, azonban álmomban sem gondoltam, hogy léteznek ilyen gonosz emberek. Már a kórházban megjegyzéseket tettek ráma kismamák, most pedig közösségi oldalamon ért a támadás: Felelőtlen, meggondolatlan anyának tartanak, mert Down-szindromás is lehetett volna a tündérkém.  

Sok kommentelő szerint már sérült a méhemben a férjem elvesztése által ért trauma miatt. Nem tudok egészséges, vidám gyermeket nevelni majd, mert fájdalommal teli a lelkem. Kérdezlek én Titeket, hogy élhetünk ilyen gonosz világban, amikor ilyen szavak hagyják el az emberek száját? Üzenem az engem támadóknak, bár a férjem halála megviselt, igenis egészséges a gyermekem és nem fogok belőle depressziós emberkét nevelni, hisz a lelkem tele van szeretettel és úgy gondolom ez a szeretet mindent legyőz! Én azonban Békés Karácsonyt kívánok, még az engem támadóknak is! Szeretném, ha megosztanátok történetem, remélem eljut az engem bántó emberekhez is!

2023-02-08 13:13:34 - Mindenegyben Blog