MindenegybenBlog

5 PERCE ÉRKEZETT: Súlyos baleset ! Közel 5 km-es a torlódás az autópályán

BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2021. június 11. 08:48

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Erősödik a forgalom a Budapest környéki főbb útvonalakon, lassú az előrejutás a 10-es főúton, Solymár térségében. Torlódásban kell araszolgatni az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont előtti szakaszon. 

Baleset történt az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán. Az ócsai kihajtó után a 27-es km-nél két személyautó karambolozott a belső sávban. Az egy sávra szűkült pályaszakaszon torlódásra, lassabb haladásra készüljenek.Az M5-ös autópályán, a lajosmizsei szakaszon tart még az aszfaltozás. A 74-es és a 84-es km között a Röszke felé tartókat a belső sávra, illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelik, míg Budapest felé a külső és a leállósáv használható. 

Az M43-as autópályán, a magyar-román határon,  a Csanádpalota határátlépő előtt az erős tranzitforgalom miatt 3 km-es a kilépő kamionsor hossza.

Szerda délután átadták a forgalomnak az M85-ös autóút egy újabb, közel 3 km-es szakaszát a Sopron-kelet csomóponttól a Pihenőkeresztig.Fontos, hogy a 20 tonna feletti teherautóknak, illetve a tranzitforgalomnak továbbra is Sopron-kelet kijáratnál kell elhagyni a pályát. 

Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját:  http://www.police.hu

címlapfotó:illusztráció 

2021-06-11 08:58:43 - Mindenegyben Blog