MindenegybenBlog

74 éves lett Bangó Margit: gyönyörű a fiatalkori fotóján

74 éves lett Bangó Margit: gyönyörű a fiatalkori fotóján

Bangó Margit, aki 1950. április 4-én, tehát 74 évvel ezelőtt született Vásárosnaményban, egy zenészcsaládba jött a világra. Akkor még senki nem gondolta volna, milyen fontos szerepet fog betölteni a magyar zenei életben.

Pályafutása már igen fiatalon, mindössze 17 évesen vette kezdetét, amikor anyja bátorítására benevezett a Magyar Rádió egy tehetségkutató versenyére. Kevesen tudják azonban, hogy a múltban ő is foglalkozott festészettel. Bangó Margit születésnapja

Születésnapján szeretnénk megmutatni, mennyire bájos volt ifjúkorában. Egy régi fényképet maga Bangó Margit osztott meg a következő megjegyzéssel: "valamikor réges régen”.

Fotó: Facebook/Bangó Margit

Bár a posztban a "régen" szót használta, amikor színpadra lép, az akkori időszakok cseppet sem tűnnek távolinak számára. A közönség előtt állva nem érzi magát hetven év felettinek.

A Metropol lap születésnapján köszöntötte, féltréfásan érdeklődve, milyen érzés 26 évesnek lenni.

Én nem 26 éves vagyok, hanem 47. Ha pedig felmegyek a színpadra, akkor 16!

Bangó Margit megosztotta legnagyobb vágyát is: bár unokája még egyetemista, és a családalapítás nem áll napirenden, nagyon szeretne egy dédunokát.

  • Nem, még úton sincs a gyerek. Tina egyetemre jár, negyedikes, és 23 éves. Én szeretnék nagyon egy dédunokát... A gyerekek még nem tudnak róla.

2024-04-06 19:46:37 - Mindenegyben Blog