MindenegybenBlog

A férfi erdőben sétálva bukkant az elhagyatott házra… Földbe gyökerezett a lába, amikor meglátta, mit rejt belülről (videó)

A férfi erdőben sétálva bukkant az elhagyatott házra… Földbe gyökerezett a lába, amikor meglátta, mit rejt belülről (videó)

Filmekbe illő jelenet fogadta, amikor kinyitotta az ajtót.

Általában hollywoodi (horror)filmekben látni ilyen erdő mélyén meghúzódó, elhagyatott, pókhálós ablakú, nyikorgó lépcsőjű, kísértetházakat.

Egy férfi a közeli erdőben kirándult, amikor furcsa dolgot vett észre.

A fák között elbújva lerobbant, hajdani luxusautók álltak egy ház előtt. A közel száz éves, bőrüléses kocsik belsejéből már a növények is kinőttek, mégis látszott rajtuk, hogy valamikor drága darabok lehettek.

Amikor közelebb ment, látta, hogy nyitva van az ajtaja. Bátorságát összeszedve benyitott, és teljesen ledöbbent azon, ami bent fogadta: egy hajdani családi élet összes maradványa, a régi tévétől az írógépen át, az üzenő cédulákig minden ott volt a helyén.

Bár olyan volt, mintha egy hurrikán végigsepert volna az épületen, mégis szinte épségében pompázott minden használati eszköz, bútor, és személyes tárgy.

[LAPOZAS]

Hihetetlen, hogy így fennmarad egy erdő mélyén megbújó lakóház. Egy nagyobb renoválás, és csodálatos otthont lehetne varázsolni belőle.

(twice.hu)

2021-11-16 14:32:10 - Mindenegyben Blog