MindenegybenBlog

A horvát elnök döntött és a felére csökkentette a miniszterek fizetését...Eközben Magyarországon JELENTŐS fizetésemelést kapnak a parlamenti képviselők. : - Legyen kedves ossza már meg, akit felháborít ami ebben az országban folyik!

A horvát elnök döntött és a felére csökkentette a miniszterek fizetését...Eközben Magyarországon mutatjuk: - Legyen kedves ossza már meg, akit felháborít ami ebben az országban folyik!

A Horvát Köztársasági elnök : Kolinda Grabar Kitarovics.Néhány adat róla :

- Eladta az elnöki különgépét, eladta a 35 Mercedes Benz hivatali autóját - az összeget betetette a költségvetésbe.

- Leszállította a felére a miniszterek fizetését .- Leszállította felére a nagykövetek fizetését, a konzuloknak 60%-ra .- Eltörölte a nyugdíját a szenátoroknak.- Hét nyelven beszél és nem tartja különbnek magát bárkinél.!!!- Jól öltözködik !- Tudja hogyan kell viselkedni, akár egy elvesztett Vb-döntőn is!

Orbán szerint „Ez a nyolc év jól sikerült!”- Orbán Papa 2,1 milliárd forint.- Orbán Győző 730 millió forint.- Tiborcz István 13 milliárd forint, és néhány (?) kastély.- Lévai Anikó több mint 50 ingatlan.- Mészáros Lőrinc (alias: Orbán Viktor) udvari stróman 250milliárd forint, a teljes magyar média, bankok, az energia-szektor (lassan tokkal-vonóval), a Balaton egésze, és az ország háromnegyede.

Legyen kedves ossza már meg, akit felháborít ami ebben az országban folyik!

JELENTŐS fizetésemelést kapnak a parlamenti képviselők. Mindegyiküknek Ennyivel emelkedik a fizetése. Sokmindenre fel voltunk készülve, de erre nem! Mutatjuk a pontos számokat:

Válság ide, válság oda - Jelentősen nőtt a képviselők fizetése. Mutatjuk mennyivel: A koronavírus okozta válság ellenére Magyarországon emelt fizetések érkeztek a honatyák számláira – írta meg az Mfor. Mutatjuk a pontos számokat:A portál emlékeztet, hogy 2018-ban a közszféra egyes ágazatának dolgozói után a képviselők saját fizetésük felzárkóztatását is időszerűnek látták. Ezért egy egyszeri augusztusi emelést követően az országos bruttó átlagbér éves változásához rögzítették a fizetést. Mivel tavaly jelentős mértékű emelkedés történt Magyarországon, a honatyák fizetése sem elhanyagolható mértékben nőtt.Az Mfor hangsúlyozza, hogy azóta beütött a koronavírus-járvány, és néhány országban a vezetők saját juttatásaikat is megvágták a rendkívüli helyzetre való tekintettel. Magyarországon ezzel szemben április elején 11,4 százalékkal magasabb fizetést kaptak az állami vezetők. Így a képviselői alapbér - mivel az átlag háromszorosa - 989 700 forintról 1 103 400 forintra emelkedett, vagyis már nincs olyan képviselő a parlamentben, akinek kevesebb szerepelne a bérlapján egymillió forintnál. Ebből - a családi adókedvezmények nélkül - 733 761 forintot vihetnek haza, ami 75 610 forinttal több nettót jelent.Az emelés után a legmagasabb fizetés, melyet Kövér László házelnök kap meg, bruttó 2 979 180 forint, vagyis nettó 1 981 150. Ez egyik hónapról a másik 200 ezer forinttal több keresetet jelent. Vannak azonban még szerencsésebbek.Az a képviselő, aki egyben a kormány tagja is, mindkét posztért felveszi a juttatást. Összesen így havi 3 308 600 forintért végzi a munkáját, ebből családi kedvezmények nélkül minimum 2 199 824 forintot vihet haza. A miniszterek közül Szijjártó Péter, Rogán Antal, Nagy István és Gulyás Gergely így havi 225 838 forinttal több pénzből gazdálkodhat már áprilisban. írja az atv.hu

2020-09-19 08:01:22 - Mindenegyben Blog