MindenegybenBlog

A kapzsiság határtalan… Kedves ismerőseim, megosztom veletek tapasztalatom, hogy hátha ti nem lesztek a jövőben ennek az áldozatai.

A csanálosi “Mellau féle Húsvéti-sonka”, azaz a kapzsiság határtalan… Kedves ismerőseim, megosztom veletek tapasztalatom, hogy hátha ti nem lesztek a jövőben ennek az áldozatai. Kedves ismerősöm szólt, hogy a Ravensburgban élő Mellau Juditnál Csanálosról származó Húsvéti sonkát lehet vásárolni. Mi meg is rendeltünk egyet. Hogy máricus 19-én mit kaptunk helyette???? Arról beszéljen az alábbi kép. Kettévágtuk a sonkát és megdöbbenve tapasztaltuk, hogy csontozáskor erről leszedték az összes húst. Írja Erika

[adSulvo]

Az egyik szélén van 3 mm-nyi a másik szélén kb. 2 cm-nyi hús. Azt hiszem, aki már látott életében akár hátsó sonkát, akát lapockát, az azért tudja, hogy ilyen arányban a hús és a szalonna egy disznón NINCS, még akkor sem, ha a disznó nem húsdisznó. Teljesen egyértelmű, hogy erről meg van szedve a hús. Tehát, amit kaptunk talán abárolt szalonnának lenne jó, DE NEM HÚSVÉTI SONKÁNAK!!!! Másnap megpróbáltam az eladó hölgyet a Mellau Juditot elérni telefonon, SMS-ben, WhatsApp-on és face üzenetben.

Természetesen 4 napig nem jelentkezett. Majd a mai napon minden reakciója az volt, hogy egy “röhögős smile-t” küldött nekem. Az üzenete számomra annyit jelentett: röhögök a markomba, jól átvertünk titeket! ha, úgy kezdtem, hogy a kapzsiság határtalan, akkor erre azt tudom mondani, hogy a szemtelenség is határtalan!!!! /Megjegyzem a közvetítő ismerős is hasonló minőséget kapott, sőt tavaly egy uttenweileri ismerősünk is./ MEGOSZTANI ÉRVÉNYES!

 

2021-03-28 18:00:14 - Mindenegyben Blog