MindenegybenBlog

A lányt erőszakkal eltiltották élete szerelmétől: 40 év múlva talál rá az újságkivágásra, amit az anyja eldugott

Ennek a két embernek az élete egészen filmbe illő módon alakult, nem is véletlen, hogy a történetük bejárta az egész világsajtót.

Janice Rude és Prentiss Willson szerelme az 1960-as évek elején kezdődött, amikor mindketten egyetemre jártak. A fiatal lány mellékállásban egy kávézóban dolgozott, és ott találkozott Prentiss-szel: amikor összeakadt a tekintettük, szerelem volt első látásra!

A fiatalember minden nap bejött a lányhoz a kávézóba, azonban amikor egyszer nem jelent meg, a lány 240 km-re lakó szüleihez is elutazott, hogy találkozhassanak.

A dologból nagyon hamar eljegyzés lett, amely még a helyi lapban is megjelent.

Ám a lány apja megtiltotta, hogy a fiatalok össze házasodjanak, bár a tiltás okára ma már senki sem emlékszik pontosan.

Viszont a bősz apa álláspontját elég erős érvekkel támasztotta alá: azt mondta lányának, ha hozzámegy a fiúhoz, a továbbiakban nem járul hozzá a tanulmányaihoz.

Próbáltak megoldást találni, még a lány anyja is segített volna nekik, végül azonban nem jártak sikerrel. A lány a kávézóban keresett jövedelméből nem tudta volna kifizetni az egyetemi tanulmányait.

A következő évtizedekben végül mindketten házasságot kötöttek valaki mással, de el is váltak. A sors azonban ismét különös fordulatot tartogatott a számukra.

Pár hónap eltéréssel halt meg az édesanyjuk, és mindketten megtalálták az édesanyjuk holmijai között azt az újság kivágást, ami az egykori eljegyzésükről szólt.

Ezt jelként értékelték, hogy a szülei úgy gondolták, ők jelentik egymásnak az igazít.

Úgy tehát, hogy döntöttek, találkoznak, és az érzés akkor is pont ugyanolyan volt, mint őt évtizeddel korábban!

A pár nagyon hamar a házasság mellett döntött, és ezúttal ki is mondták a boldogító igent:

A sors szándéka kifürkészhetetlen, de ez egy nagyon boldog történet! Gratulálunk! Neked mi a véleményed?

2022-06-08 08:49:38 - Mindenegyben Blog