Google+

Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A Mérleg rengeteg pénzt bukhat, a Bakot válaszút elé állítja a sors, de a Szűzre ma végre rámosolyog a szerencse
Mindenegyben Blog - 2019. február 11. (hétfő), 12:48

A Mérleg rengeteg pénzt bukhat, a Bakot válaszút elé állítja a sors, de a Szűzre ma végre rámosolyog a szerencse (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 feb 11

És te mire számíthatsz ma?

(III. 21.–IV. 20.)

Szerencsésen ötvöződik ma önben a fantázia és a gyakorlati érzék. Éppen ezért sikerrel vehet ma egy gyakorlati akadályt, ami hirtelen felbukkan tervei megvalósítása terén. Nem dőlhet kényelmesen hátra. Most nem engedheti meg magának, hogy hibázzon. Délutánra azonban már elhárulnak az akadályok, és ön lazíthat kissé. A megérdemelt jutalom lehetne egy közös mozizás a kedvesével, vagy a gyerekeivel.

(IV. 21.–V. 20.)

Öntől igazán távol áll az, hogy irigykedjen másokra. A kedvese, a családtagjai, vagy a barátai sikerei sokkal inkább önbe is erőt és lelkesedést öntenek. Már látja, hogy van értelme a küzdelemnek! Új periódus kezdődhet az életében, amit mindjárt a gyakorlatiasság terén is megélhet. Egy felvillanyozó találkozás segít önnek abban, hogy a személyes sikerei érdekében is végre többet tudjon tenni.

(V. 21.–VI. 21.)

Hirdetés

A mai nap nyugalma módot adhat önnek arra, hogy a pénzügyi elgondolásait kissé átvizsgálja, átszámolja. Egy számvetés, amit a mai napon végez, azért is jó, mert átcsoportosíthatja a meglévő erőforrásait. Talán kicsit többet áldozhatna a személyes jólétére, az egészségére és a szépségére is. Egy új ruhadarab beszerzése azért is jó ötlet, mert ezzel is növelheti önbizalmát. A magabiztos emberek sikeresebbek.

(VI. 22.–VII. 22.)

Érzelemvilága kiegyensúlyozott lesz a mai napon. Ennek oka a jó családi háttér, no meg a jó barátok, akik körülveszik önt. A mai napra kisebb baráti találkozót is tervezhet. Akár ön hív meg ismerősöket az otthonába, akár ön ered útnak családostul, bízhat abban, hogy igen kellemes lesz a velük töltött idő. A munkahelyi gondokat ma inkább feledje: ne terhelje a társalgást panasszal! A konyhában is remekelhet ma.

Hirdetés

Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

Boldognak és felszabadultnak érezheti magát a mai napon. A kínzó kötelezettségeket végre van ereje elhagyni, és nemcsak testileg, de lelkileg és szellemileg is képes elengedni magát, és kikapcsolódni. Ennek köszönhetően vidám kedvében lesz, és a családját, a hozzátartozóit és a barátait is képes lesz felvidítani. Valamilyen mulatságba is elmehet, vagy akár az otthonába is szervezhet ilyet.

Efre számíthatsz a hét első napján.

Napi horoszkóp 2019. feruár 11.

(VIII. 23.–IX. 22.)

Kellemes várakozással telnek a napjai. Igaz, egyelőre nem annyira a tények, mint a tervek és remények teszik boldoggá. De amit ma megálmodik, az maholnap tényleg valósággá válhat. Bizony, akár még a mai napon! Ha valaki kedves a szívének, tegye félre végre a félénkségét, és hívja fel! Nem is sejti talán, hogy az illető is hasonlóan érez ön iránt. Vagy, ha még nem, akkor hamarosan úgy lesz.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés