Érdekelnek a legújabb hírek?
Akkor kövesd Facebook oldalunkat!

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
A Mérleg rengeteg pénzt bukhat, a Bakot válaszút elé állítja a sors, de a Szűzre ma végre rámosolyog a szerencse
Mindenegyben Blog - 2019. február 11. (hétfő), 12:48

A Mérleg rengeteg pénzt bukhat, a Bakot válaszút elé állítja a sors, de a Szűzre ma végre rámosolyog a szerencse (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 feb 11

(IX. 23.–X. 22.)

Ne menjen bele tisztátalan hátterű, pláne anyagiakat is érintő ügyekbe! A Hold helyzete ugyan azt jelzi, hogy nagyon is vágyna a pénzre, de egy megbízhatatlan kimenetelű kölcsönügylet még sok baj forrása lehet. Ne adjon, és ne vegyen hát kölcsön! A lakásával kapcsolatos ügyeket azonban pénz nélkül is elintézheti, vagy legalábbis nagyon minimális befektetéssel. Ezért érdemes lenne áldoznia.

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Ez a nap segít önnek abban, hogy kiaknázza eddigi rejtett adottságait is. Önt kiváló pénzügyi érzék jellemzi, és ezért jó anyagi körülményekkel rendelkezik. Minden háttere megvan hát ahhoz, hogy egy olyan hobbijának hódoljon végre, amit eddig elhanyagolt, és ami nagyobb anyagi áldozatot igényelhet öntől. Vagy beletanulhat valamilyen új mesterségbe, zenébe, vagy kézimunkába, sportba is.

(XI. 22.–XII. 21.)

Nem lehet panasza a sorsára nézve: most minden úgy alakul, ahogy azt remélte, ahogy szeretné. De ne feledje: bármilyen jó is a kezdet, az még nem azt jelenti, hogy el is érte a célját. Ne költekezzen olyasmiből, amit még meg sem keresett! Ezzel ugyanis majd később keserítené meg az örömét, amikor a keresményéből szinte semmi sem fog maradni. Szóval csak mértékkel költekezzen, és csakis a céljai érdekében.

(XII. 22.–I. 19.)

Többet érhet el, mint remélte volna: a szerelem istenasszonya vonzó, új ajánlatokkal kedveskedik önnek. Egyszerre talán túl sok is lehet a jóból. Ön jókedvűen tekint a világra, ezért aztán a többiek is visszamosolyognak önre. Önnek azonban tudnia kell, hogy melyik az az egyetlen arc, mely tényleg az ön lelkének a tükrévé válhat. A jó választásban ma segít, ha józan marad, vagy csak mértékkel fogyaszt alkoholt.

Hirdetés

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

Kellemes találkozóban lesz ma része: a legvalószínűbb, hogy azért, mert a kapcsolata végre komolyra fordul valakivel. Eddig talán csak szőrmentén érintették a sorsfordító kérdést. Ma azonban vagy önnek, vagy a társának ki kell böknie végre, hogy miként fűzhető még szorosabbra ez a kapcsolat. Lehet ez házasság, közös ház, gyermek, közös üzlet, vagy bármi, ami még elválaszthatatlanabbá teszi önöket.

(II. 19.–III. 20.)

Jóhiszeműségét kihasználhatja valaki, és talán többet is kicsalhat önből, mint amennyit ön jó szívvel adna. Mert ön valójában adakozó, és szívesen osztozik másokkal az örömeiben is. De azért tudnia kell mértéket tartani. Ha lottó ötöse van, vagy nagyobb összegek birtokosa lett, hirtelen megszaporodhatnak ön körül a kéregetők. Csak annyit adjon, amiről biztosan tudja, hogy nem fogja megbánni.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (220)
Hirdetés
Hirdetés