MindenegybenBlog

ANITA COMJÁBA SZÚRTA AZ 1-ES VILLAMOSON A bódult, zombi SRÁC A FECSKENDŐJÉT.AIDS-ES LEHET, MINDENKIT FIGYELMEZTET!

Szeretnék egy tegnapi sztorit megosztani veletek,hogy Ti is figyeljetek erre nagyon.Utaztam tegnap az 1-es villamossal. Mindig fura érzés számomra ez a vonal,új dolgokat látok,tapasztalok. Hát a tegnapinak egy percig se örültem. Kapaszkodok,próbálok úgy állni hogy elférjenek mellettem,igazából túlélésre játszom.

Felszáll egy fiatal srác, látszik hogy valami drog hatása alatt áll,de ezen a vonalon ez megszokott.Majd éreztem egy tompa ütést és egy kisebb szúrást.Első gondolatom, nem fért el a táskájával megütött. Arra kapom a fejem,nincs nála táska…ez akkor talán egy kis kütyü amivel a bankkártyámat lehúzza pénzzel?? És ekkor jött a felismerés!

:Markában elrejtve egy fecskendő,amit egy erőteljes mozdulattal a combomba szúrt,(amire azt hittem a táska széle) Sokkot kaptam… Szó szerint. Sírás fojtogatott, különböző gondolatok a fejembe: AIDS,hepatitis,party drog…

Mire felocsúdtam addigra leszállt. Tudom utólag mit kellett volna tenni,de akkor ott semmi értelmes gondolatom nem volt.Aztán jön a tortúra,tetanusz, antibiotikum,és két hét idegölő várakozás,hogy vegyenek vért,utána várni az eredményt..De most eljött az idő, hogy mindent de tényleg mindent pozítivan lássak, kihasználva minden pillanatot. Bízom benne hogy megúsztam,és nagyon figyeljetek oda hogy hasonló ne forduljon veletek elő!!!

Forrás: https://www.otpercpiheno.hu/

2018-09-12 13:32:40 - Mindenegyben Blog