MindenegybenBlog

Anyák, nagymamák, NŐK, asszonyok figyelem! SÚLYOS tényt közölt MÜLLER Cecília és az Operatív törzs! EZ sajnos minden nőnek nagy pofon 30 évtől felfelé!

A fizikai betegség talán kevésbé érinti súlyosan a nőketAz eddig rendelkezésre álló adatok alapján azt látjuk, hogy a fertőzöttek nagyjából azonos arányban oszlanak meg a nemek között. Úgy tűnik azonban, hogy kevesebb nő hal meg Covid-19 betegség következtében, mint férfi. A forrásként használt anyagok megírásakor az ismert globális halálozási arány a férfiak esetében 4,7 százalék, míg a nők esetében 2,8 százalék volt. A szakértők szerint a jelenség hátterében a két nem eltérő immunrendszeri működése állhat, vagy az, hogy a nagy számok szintjén a nők kevesebbet dohányoznak, mint a férfiak. Ugyanakkor arra is figyelmeztetnek, hogy a statisztikák folyamatosan módosulhatnak, illetve a már meglévő adatok sem teljesen pontosak, így egyelőre inkább csak feltételezésekről beszélhetünk, semmint tudományosan igazolt állításokról. -írja a divay .hu

Durva számok!ÍGy ugrik meg a halálozási arány ha a koronavírusosnak más betegsége is van!Mutatjuk a számokat : szívbetegségek, légzőszervi betegségek, cukorbetegség, magas vérnyomás és daganatos betegek esetén!

A Telegraph több példát is említ: a globális, nagyjából 2-3%-os halálozási arány

10,5%-ra ugrik szív- és érrendszeri betegség,7,3%-ra cukorbetegség,6,3%-ra krónikus légzőszervi betegség,6%-ra magas vérnyomásés 5,6%-ra rákos betegek esetében.

via : tudasfaja.com

Több szakértő szerint a nemek közti eltérést az okozhatja, hogy a férfiak között magasabb a dohányzók és a rendszeres, krónikus alkoholfogyasztók száma, míg mások szerint a férfiaknál fennálló több egészségügyi probléma (szívbetegségek, cukorbetegség), miatt veszélyesebb rájuk nézve a koronavírus, miközben a nők immunrendszere erősebb. Ezt erősíti meg a Worldometer adatbázisa is, ami szerint a halálozási arány jelentősen megugrik, amennyiben a betegnek egyéb egészségügyi problémája is van.

2020-07-12 13:38:41 - Mindenegyben Blog