x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Az embernél kegyetlenebb, lelketlenebb faj nincs a világon! Ezt a 9 éves gyereket kirakták az iskola elé, a dermesztő mínusz fokokba, hogy ott írja meg a dolgozatát, mert nem fogadták el az orvosi igazolását, miszerint ő mentesül a maszk hordás alól!
Mindenegyben Blog - 2022. január 18. (kedd), 09:47

Az embernél kegyetlenebb, lelketlenebb faj nincs a világon! Ezt a 9 éves gyereket kirakták az iskola elé, a dermesztő mínusz fokokba, hogy ott írja meg a dolgozatát, mert nem fogadták el az orvosi igazolását, miszerint ő mentesül a maszk hordás alól!

Hirdetés
Hirdetés
2022 jan 18
CIKK:1
Az embernél kegyetlenebb, lelketlenebb faj nincs a világon!
Ezt a 9 éves gyereket kirakták az iskola elé, a dermesztő mínusz fokokba, hogy ott írja meg a dolgozatát, mert nem fogadták el az orvosi igazolását, miszerint ő mentesül a maszk hordás alól!
Emberek! Ébredjetek! Hova jutottunk??? Gyerekeket vegzálunk? Miért? Most már heti ötször tesztelik őket, és a maszk is kötelező nekik napi 6-8 órában! Borzalom ami zajlik! Szívem szakad értük!

Cikk 2:

Mi van itt?? MA JELENTETTÉK BE, igen szombaton!!! HÉTFŐTŐL nagy VÁLTOZÁS LÉP ÉLETBE AZ ISKOLÁKBAN A járványhelyzet miatt Magyarországon :

Változik az alsósok karanténja is holnaptól: már a kicsiknél is megkülönböztetnek oltottat és oltatlant

Egy kiszivárgott levél szerint az EMMI kicsit előreszaladt a gyerekek oltásával. Január 15-től ugyanis az a szabály vonatkozik az alsó tagozatosokra, mint a felsősökre: Ha koronavírusos van az osztályban, azok mennek karanténba, akik nincsenek beoltva. Általános digitális tanrend nem lesz, de a jelenléti oktatást meg lehet oldani úgy, hogy az otthon lévők bekapcsolódhassanak. A karanténkötelezettség bizonyos esetekben 5 napra csökken.

A témáról a csütörtöki Kormányinfón is szó volt, most azonban kaptunk egy január 14-i keltezésű levelet, melyet Kásler Miklós a közoktatási intézményvezetőknek írt, a részletekkel,írja a blikk.hu

Hirdetés

A levél úgy indul, hogy Kásler miniszter köszönetet mond az intézményvezetők helytállásáért. Azzal folytatódik, hogy az enyhébb tüneteket okozó omikron variáns előtérbe kerülésével és az 5-11 éves korosztály átoltottságának növekedésével változik a járványügyi protokoll a köznevelési intézményekben.

Hirdetés

Tehát az 1-6. évfolyam esetében ugyanazok lesznek a szabályok, mint a 7-12. évfolyamnál: ha egy diák koronavírusos lesz, hét napig karanténban kell lennie, majd három tünetmentes nap után újra mehet iskolába. A karantén a tünetek megjelenésétől számított 5. napon is feloldható negatív covid-gyorsteszttel.

Az osztálytársaik – tehát a szoros kontaktok – közül az oltottak továbbra is járhatnak iskolába, a többieknek 5 nap karantént kell elrendelni. Az iskolának gondoskodnia kell, hogy ezek a gyerekek megkapják a feldolgozott tananyagot, sőt, úgy is meg lehet szervezni a jelenléti oktatást, hogy abba az otthon lévők online módon bekapcsolódhassanak. Külön digitális munkarendet azonban az egész osztályra nézve nem rendelnek el, illetve január 15-től az EMMI-nek a koronavírusos iskolai megbetegedéseket sem kell jelenteni többé. A járványügyi hatóságnak természetesen ezentúl is jelenteni kell.

Az óvodákban az eddigi eljárásrend marad meg, ott nincs változás a levél szerint.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés