MindenegybenBlog

Az július 21-i szuperhold új energiahullámnak nyit kaput - - ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe - Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem 

Az július 21-i szuperhold új energiahullámnak nyit kaput - - ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe - Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem 

Új fejezet nyílik mindenki életében:

július 21-én érkezik a szuperhold Tiszta lappal indulhatunk.

A szuperhold ereje arra fog emlékeztetni minket, hogy lépjünk kapcsolatba a fényes oldalunkkal és használjuk ki a hold mágneses erejét. Hangolódjunk az intuíciónkra és szabaduljunk meg attól, ami visszatart minket. Az életünk egy új fejezete nyílik meg most.

Az Júliusi  szuperhold új energiahullámra nyit kaput . Az energia aktivál és feltölt minket, együtt rezeg majd velünk és felkészít minket arra, hogy egy új ciklusba lépjünk. Ez az energiahullám magasabb rezgésű lesz, mint amivel eddig találkoztunk. Segít új lehetőségeket ébreszteni és egy magasabb tudatosság felé vezet majd minket.

Ennek a folyamatnak a során felismerhetjük, hogy mely dolgokat kell elengednünk, melyek azok, amelyek túl sok energiánkat emésztik fel. Egyben azt is felismerhetjük, hogy mely irányba kell terelnünk ezt az energiaáramlatot Az áprilisi   szuperhold segít megvilágítani a dolgokat előtted. Olyan kérdésekre találhatsz választ, amelyek régóta keresed a választ. Tudni fogod, min kell változtatnod.

Meg kell tanulnunk energiát fordítani azokra a dolgokra, amelyek feltöltenek minket, amelyek örömöt okoznak, és velünk együtt rezegnek!

Életünk hatalmas fordulatot vehet.

Napi horoszkóp 2021. július 22.: a megbékélés napja lehet a csütörtök

Megtapasztaljuk, hogy nem mindig kell hadakoznunk a világgal, van, hogy csak úgy maguktól működnek a dolgok, és minden a helyére kerül. Napi horoszkóp csütörtökre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)A napi horoszkóp szerint enyhül a feszültség, és igazán elemedben vagy. Ez annak is köszönhető, hogy végre úgy érzed, nem kell hadakozni a világgal, maguktól is működnek a dolgok, haladnak az ügyek. Ha friss a kapcsolatod, szép szerelmi vallomásban lehet részed.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)A párkapcsolati konfliktusok feloldásához sokkal több megértést kell mutatnod. A szokott határozottság jót tesz, amikor a külvilágban kell küzdened az érdekeidért, de a pároddal való viszonyt aláássa. Bátorítsd inkább a másikat, hogy megossza veled a gondjait!

[LAPOZAS]

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)Ma valahogy harmóniában telik az egész nap. Úgy érzed, a helyeden vagy, és minden más is megtalálta a helyét a világodban. Élvezd ki a boldogságot, és az önfeledt órákat a pároddal!

 

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22)Remek napot tölthetsz együtt a családdal. Ha a nyaraláson vagytok, most minden percét élvezni fogjátok az együtt töltött időnek. Nincs ez mindig így, hisz minden család nagy alkalmazkodást kíván. Most viszont mintha mindenki egy irányba tartana.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22)Kihívások és izgalmas fejlemények alakítják a mai napodat. Hallgass a belső sugallatodra, és kövesd ösztönös megérzéseidet! Ahhoz, hogy eligazodj a mai nap eseményei közt, az intuíciódra kell hallgatnod, akkor nagy sikereket érhetsz el.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22)A jegyedbe lépő Vénusz miatt a gondolataid a szerelem és a magánügyek körül forognak, hangsúlyossá válnak az érzelmi kötődések. Pozitív, segítőkész barátokra van szükséged, akikkel jól érzed magad.

 Napi horoszkóp 2021. július 22. (fotó: Shutterstock)Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)Ne szorongj olyan dolgok miatt, amelyeket úgysem tudsz megváltoztatni. A nyári napok kulcsgondolata a te számára a pozitív gondolkodás, és hogy megtapasztald, ezzel bevonzhatod a jót az életedbe.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)Munkahelyeden pozícióharc dúl, és hamar az események középpontjában találhatod magad, jóllehet csak mellékszereplőként. Ez esetben ennek csak örülj, és véleményalkotás helyett te csak mosolyogj, bólogass! Ez nem a gyengeség jele.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21)Romantikus nyári nap vár rád. Vágyakozz bátran, a szerelmi álmok valóra válnak. Szervezz közös programot kedveseddel, vagy ha szingli vagy, a barátaiddal menj szórakozni, mert most megismerkedhetsz valakivel.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)Érezhető változások és meglepő események történnek, amelyek megváltoztatják véleményedet az élet komoly dolgairól, sőt, akár olyan élmények is érhetnek, amik változtatnak hiteden, spirituális beállítódásodon.

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18)A kapcsolatépítés központi jelentőséget kap az életedben, és most sokra viheted néhány ismerős segítségével. Rendkívüli intenzitással éled meg a különböző találkozásokat, és most igazán boldoggá tesz egy vidám, bensőséges, romantikus találkozás.

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)Párod szokatlan tervvel állhat elő az estére. Hagyd magad elcsábítani, jobban fogod magad érezni, mint gondolnád. Próbálj meg lazítani, szükséged van a kikapcsolódásra.

2021-07-21 20:39:51 - Mindenegyben Blog