x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Balatoni tragédia ! Itt az igazság! Kitálalt az édesapa !Megszólalt a reményvesztett édesapa: órákig állt összetörten a víz előtt, a fiára várva
Mindenegyben Blog - 2022. június 06. (hétfő), 08:37

Balatoni tragédia ! Itt az igazság! Kitálalt az édesapa !Megszólalt a reményvesztett édesapa: órákig állt összetörten a víz előtt, a fiára várva

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 06

Még vasárnap kora délután is szonárral, nagy erőkkel vizsgálták át a Balatont a vízirendészek, de mindezidáig nem akadtak nyomára az előző nap eltűnt 17 és 18 éves fiúknak. Az egyikük édesapja órákig állt összetörten a víz előtt fiára várva, de úgy érzi, már nem látja őt újra élve.

Ahogy a Blikk is megírta, szombat este kezdtek el kutatni a vízirendészek nem messze az aligai strandtól, miután két fiatal eltűnt a Balatonban. Harmadik társuknak egy csónakos segített partra jutni, ő megmenekült. Két tizenhét évest, egy hegesztőnek és egy kőművesnek tanuló fiatalt nyelhetett el a víz.

Hirdetés
[ ]

A két fiatal barátjukkal együtt ment be a balatonvilágosi strand vizébe, egyikük kezében egy szörfdeszkával, ebben kapaszkodva indultak el később kifelé, majd nagyjából 350 méterre lehettek a parttól, amikor a két fiatalnak nyoma veszett.

Harmadik barátjuk szerencsére a felszínen tudott maradni, és rögtön segítségért kiáltott. Két másik fürdőző hallotta meg a hangját.

Hirdetés

- Hozzájuk siettem, és bementünk a helyszínre. Addigra a harmadik fiút egy másik hajó kimentette - nyilatkozta az RTL Híradónak Horváth Gergely. Nem messze volt horgászcsónakjával tőlük, így azonnal a segítséget kérő fiúk felé indult.

A másik két eltűnt fiúk rögtön elkezdték keresni a hatóságok. A Híradó úgy tudja, egyikük a Borsod megyei Bódvalenkén él családjával. A gyermek ismerőseit is megrázták a történtek. Az egyik fiú édesapja teljesen összetört, a többi családtaggal együtt egész nap a part mellett várta a keresés eredményét, de hiába.

- 9 órakor tudtuk meg este, és jöttünk kocsival rögtön, 400 kilométert – mondta a Híradónak az apa, megrendülten hozzátéve, hogy már nem számít arra, hogy fiát életben találják. Elmesélte, hogy a fiúkat mindenki szerette.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés