MindenegybenBlog

Baleset ! Lezárták az autópályát ! Közel 10 km-es a torlódás az M1-en,,2 óra az átjutási idő.

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Zsámbék térségében kigyulladt egy kamion. A 31-es km-nél mindkét pályaoldalt lezárták. A rendőrség letereli a forgalmat, Hegyeshalom felé, a 26-os km-nél a Zsámbék/Herceghalom csomópontnál, az ellenkező, Budapest felé vezető oldalon a 39-es km-nél lévő Óbarok/Bicske csomópontban!  

 

Kamion ég az M1-esen. A Győr felé vezető oldalon, Mány térségében csaptak fel a lángok.

Kigyulladt egy kamion az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Mány térségében, a 30. és a 31. kilométer között szombaton kora délután. Teljes terjedelmében ég a jármű. A bicskei önkormányzati tűzoltók oltják a lángokat. Az érintett sztrádaszakaszt mindkét irányban lezárták, nagy a torlódás – tájékoztat honlapján a katasztrófavédelem.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a 19-es km-nél lévő szigetszentmiklósi csomópontban a kihajtón aszfaltoznak, ezért vasárnap 20.00-ig lezárták. Így a szigetszentmiklósi pihenőhelyen található, szolgáltató létesítmények ideiglenesen kizárólag a Csepeli út felől közelíthetőek meg. A terelőutat sárga táblák jelzik. 

Az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Bag térségében a vasút feletti híd dilatációs szerkezetét javítják. A 42-es km-nél csak egy sáv járható, a munkaterület mögött 3-4 km-es torlódás alakult ki. 

Az M5-ös autópályán, Kecskemét térségében burkolat felújítási munkák kezdődnek. Az átterelési pontok közelében, a 71-es és a 78-as km-nél a műszaki átjárókat elbontják, és sárga ideiglenes burkolati jeleket festenek fel, az aktuális munkaterület mellett csak a leállósáv járható, mögötte 3-4 km-es torlódás alakult ki. A terelés kiépítését követően, ma délutántól, Kecskemét térségében, a 71-es és a 78-as km között a Röszke felé vezető oldal egyik sávját az ellenkező, Budapest felé vezető oldalra terelik át.A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor meghaladta 3 km-t.

 

A 82-es főúton, Veszprémvarsány és Bakonypéterd között a 832-es főút csomópontját körforgalmúvá építik át. A munkaterületnél jelzőlámpa irányít, a csatlakozó útszakaszon torlódik a forgalom. 

Debrecenben ezen a hétvégén rendezik a már hagyományosnak számító tavaszi kirakodó vásárt. A 35-ös főút átkelési szakaszát, a 79-es és a 81-es km között vasárnap éjfélig lezárták. A terelő utat táblákkal jelzik.Felújítják a 13-as főutat, az M1-es autópálya és Komárom között, több szakaszon félpályás lezárásra készüljenek!Komáromnál átépítik az 13-as és a 132-es főúti csomópontot, emiatt lezárták, a forgalmat a városon keresztül terelik.

[LAPOZAS]

 

A Tour de Hongrie kerékpárverseny 4. napján a versenyzők ma a Bükkben kerékpároznak végig egy 177 km-es kört. A rajtot 13:40-kor indítják Kazincbarcikáról, majd észak felé Sajókaza, Felsőnyárád, Jákfalva, Dövény, Alsószuha, Zádorfalva településen tekernek, onnan déli irányban Keleméren keresztül Serényfalvánál érik el a 26-os főutat. Aztán Bánréve, Sajópüspöki, Ózd következik, onnan a Farkaslyuk – Bükkmogyorósd útvonalon Szilvásvárad felé haladnak. Az etapot egy kisebb körrel zárják: Nagyvisnyó után a Dédestapolcsány – Nagybarca – Vadna  - Kazincbarcika – Tardona - Dédestapolcsány utat kétszer teszik meg, és ezzel a körrel érkeznek ismét Vadna településen keresztül a kazincbarcikai célba, várhatóan 17:45 körül.A települések közti szakaszokat a mezőny elhaladásának időtartamára időszakosan szintén lezárják, ezért aki a környékre szervez programot,  számoljon hosszabb menetidővel és azzal, hogy a forgalmat esetenként meg is állíthatják. Indulás előtt érdemes a Tour de Hongrie hivatalos honlapján informálódni.A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen.A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak:Záhony, Ady Endre út 79.Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési HázLónya, Árpád utca 113. – Művelődési HázBeregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – KastélyparkTiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános IskolaRészletek: https:/www.utinform.huHatárokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu

fotók:illusztráció!!

2022-05-14 15:52:46 - Mindenegyben Blog