MindenegybenBlog

Baloldali Politikusok Elárulják: A Rejtett Valóság a Novák Katalin Pedofil Ügy Mögött!

Annak ellenére, hogy Novák Katalin köztársasági elnök vállalta a történtekért a felelősséget, bocsánatot kért és távozott posztjáról, az ellenzéki politikusok továbbra is kritikával illetik őt és a kormányzati politikát. A Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió adásában említette, hogy míg a jobboldali politikai táborban a hibák következményekkel járnak, addig például a 2006-os zavargások kapcsán Gyurcsány Ferenc nem vállalt felelősséget.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője az ATV műsorában úgy nyilatkozott, hogy Novák Katalin a lehető legelfogadhatóbb döntést hozta meg lemondásával, miközben a miniszterelnököt kritizálta.

Úgy látszik, hogy van olyan szituáció, amikor Orbán Viktor nem szégyell nők szoknyája mögé bújni. Ezért se engedjétek, hogy ennyivel lezárják!.

Varga Judit volt férje is borította a bilit.Megnevezte az igazi felelősöket .

Szombat délután lemondott Novák Katalin köztársasági elnök, és Varga Judit egykori igazságügyi miniszter is távozott a közéletből.

Ám volt még egy ezeknél is meglepőbb és viharosabb lemondás is. Varga Judit volt férje, Magyar Péter ugyanis borította a bilit.

Ezt írja lemondását bejelentő bejegyzésében: “A mai napon benyújtom a lemondásomat mindkét állami társaságban betöltött pozíciómról.

Szintén lemondok a részben állami tulajdonú MBH Bank Nyrt-ben viselt felügyelőbizottsági tagságomról. A lemondás mögött nem szakmai okok állnak.

Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba, miközben gondolkodás nélkül feláldozzák azokat, akik ellentétben velük, soha nem a saját anyagi érdekeikért, hanem a hazájuk érdekében és a honfitársaikért dolgoztak.

Sokáig hittem egy ideában, a nemzeti, szuverén, polgári Magyarországban és sok évig próbáltam a magam szerény eszközeivel hozzájárulni ahhoz, hogy ez megvalósuljon.

[LAPOZAS]

De az utóbbi évek során szép lassan és ma végképp rá kellett jönnöm, hogy mindez valóban csak egy politikai termék, egy cukormáz, ami csupán két célt szolgál, a hatalomgyár működésének elfedését és az irdatlan mértékű vagyonok megszerzését.

Hiszem, hogy Magyarország nem a Rogán Antalok, nem az oligarchák és még csak nem is pár befolyásos család országa, hanem a Hunyadi Jánosok, Széchenyi Istvánok, Semmelweis Ignácok, Bethlen Istvánok, Radnóti Miklósok, Slachta Margitok, Márai Sándorok, az 56-os szabadságharcosok, a Ludas Matyik és minden jóravaló magyar hazája.

12 éves korom óta a fülembe csengenek az első szabadon választott miniszterelnökünk szavai: “Én szolgálok, és addig szolgálok, amíg a nemzetnek haszna van belőle. Teszem, amíg tudom.”

Ne féljetek! Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké” – írta posztjában Varga Judit exférje.

Novák Katalin pedig felfedte, miért döntött a lemondás mellett. 

2024-02-11 14:42:12 - Mindenegyben Blog