MindenegybenBlog

Befejezték a nyomozást. Ez a vád L.L. Junior elhunyt kisfiának édesanyja ellen Az egyik legsúlyosabb vádemelési javaslatot kapta! EZT figyeljék: - Önök szerint megérdemli?

Bíróság elé kell állni a gyászoló édesanyának.

Véget ért a nyomozás L.L. Junior volt párja, Csilla hamarosan a bíróság elé állhat. 3 éves gyermeküket, Dávidkát 2019. augusztus 31-én gázolta el egy autó, amikor éppen édesanyjával volt

"Egy autó még 2019. augusztus 31-én 18 órakor Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél elütött egy gyermeket. A 3 éves kisfiú az édesanyjával és annak barátaival sétált, amikor a tilos jelzés ellenére átszaladt a zebrán. Az autó ekkor ütötte el. A gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. ​A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálták az ügyet, tanúkat hallgattak ki, bizonyítási kísérlet keretében rekonstruálták a baleset körülményeit - számol be a fejleményekről a police.hu. - A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya gondatlan emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a 29 éves édesanyát. A Közlekedésrendészeti Főosztály a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a nővel szemben vádemelési javaslattal átadta az illetékes ügyészség részére."

2021-07-13 22:50:45 - Mindenegyben Blog