MindenegybenBlog

Borzalmas dolgot tett édesanyja a 3 éves Kamillával! Így sikerült életben maradnia:

A Mikulás korábban érkezett, és hozott egy új kislányt ma a kárpátaljai nagydobronyi gyermekotthonba. Ő lett az otthon a 70-ik leány lakója!  

Kamilla három éves, hajléktalan anyukája hagyta egy tó partján. Ott élt addig, amíg a rendőrök rá nem találtak. Mit élhetett át ez a kislány? Most az a garbó van rajta, amelyik az én kicsi lányom egyik kedvence volt. Jobb helyre nem is mehet az adomány.  

A nagydobronyi gyermekotthonban csodák történnek minden nap, biztos vagyok benne, hogy tíz nap múlva Kamilla már mosolyogva fog segíteni Emese Antal-nak mézeskalácsot sütni, Tamás Sperka-nak a sportszobát berendezni. És talán engem is megölel majd. Idén már ez a gyermek sem tölti szabad ég alatt a karácsonyt. De a legszebb karácsonyunk nekünk lesz, mert nem a plázákban stresszelünk a kinek mit vegyekbe beleőrülve, hanem nekik gyűjtünk adományokat. A lelkünk így biztosan ünneplőbe öltözik szentestére! Kérünk oszd meg Kamilla történetét, hogy minél többen tudjanak Boldog Karácsonyt kívánni neki és a többi hasonló sorsú gyermeknek!

Fotó:illustráció 

2018-12-07 17:25:49 - Mindenegyben Blog