MindenegybenBlog

Borzalmasan NEHÉZ ÉS SZÍVET TÉPŐ döntést hozott Michael Schumacher felesége! Őszintén sajnáljuk, hogy ennek meg kellett történnie…..osztozunk a család fájdalmában…

Fontos döntést hozott az egykori Forma 1-es világbajnok autóversenyző felesége.Öt éve annak, hogy Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett a francia Alpokban, melynek következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett, lebénult és beszélni sem képes, éber kómában fekszik. A pilóta családja és közeli ismerősei a legnagyobb titokban őrzik az állapotáról szóló információkat.

A volt Forma 1-es pilóta egykori ügynöke, Willi Weber tavaly beszélt először és utoljára arról, hogy feladta a reményt, nem hiszi, hogy Schumacher valaha fel tud épülni. Úgy néz ki, a család is beletörődött abba, hogy Michael Schumacher már soha nem fog felépülni.

Ezt bizonyítja az is, hogy komoly döntésre szánták el magukat.

Corinna Schumacher eddig csaknem 24 millió eurót költött a volt pilóta egészségügyi ellátására. A sajtó időről időre bepróbálkozik, hogy kiderítse, mi van Schumacherrel, de sikertelenül. Legutóbb egy német tévécsatorna próbált meg a családnál forgatni, de a pilóta felesége visszautasította őket. Corinna Schumacher lesújtó üzenetet közölt jogi képviselőjükön keresztül a csatornának.

A Forma 1-es pilóta felesége kijelentette, a jövőben sem szeretnének Michael Schumacher állapotáról nyilatkozni a sajtóban. A pilóta felesége közölte, hogy bármilyen nehéz is feldolgoznia az embereknek, a médiában már soha többé nem fogják viszont látni a Forma1-es világbajnokot.

Forrás : https://www.tudasfaja.com/

2019-11-08 19:47:13 - Mindenegyben Blog