MindenegybenBlog

Celine Dion a 7 éves ikreiről tesz közzé képeket – nézd mennyire hasonlítanak apjukra

Celine Dion a világ egyik legnépszerűbb előadója. Dalaival megváltoztatta a zene világát, csodálatos hangja mindenkit elkápráztat. A kanadai énekesnő a nyolcvanas évek óta nagy népszerűségnek örvend és több fontos zenei díj tulajdonosa..

Férje René Angélil három évvel ezelőtt elhunyt, ő volt az énekesnő menedzsere és a kezdetek óta egyengette útját. Két gyermekük van, az ikrek Eddie és Nelson.

A pár mindig is nagyon figyelt a fiúk magánéletére de az énekesnő nemrég fényképeket tett közzé a fiúkról, melyek az Instagram-on jelentek meg. Ez igazán különleges! A fiúk 7 évesek és hihetetlenül hasonlítanak apjukra.

Wikimedia – Georges Biard

Céline és René 1994-ben házasodtak össze. Van még egy idősebb gyermekük is, René-Charles aki most 16 éves.

Instagram – @celinedion

 

2014. januárjában a családdal szörnyű dolog történt, René 73 éves korában elhunyt.  Még 1999-ben diagnosztizáltak nála torokrákot és bár a férfi egy ideig jól érezte magát, betegsége nyerte meg a harcot, írta a Paris Match.

Instagram – @celinedion

Celine számára a gyerekek a legfontosabbak és soha nem hagyta, hogy a fotósok képeket készítsenek róluk. Csak nemrég döntött úgy, hogy Eddie és Nelson képeit megosztja. René-Charles is megosztott néhány képet magáról és testvéreiről.

Az ikrek hét évvel ezelőtt születtek és a szülinapi bulin Michael Jackson-nak öltöztek.

Annyira hasonlítanak apjukra! Nagyon jó látni azt, milyen boldogok! Kérjük oszd meg ezt a cikket családoddal és barátaiddal, ha Te is kedveled az énekesnőt!VIA

2017-11-05 09:12:10 - Mindenegyben Blog