x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Családi dráma Majkáéknál! Majkáról kiderült a legrosszabb….. gyógyíthatatlan beteg….esélye sincs a gyógyulásra! Rajongók százezrei aggódnak!
Mindenegyben Blog - 2019. július 05. (péntek), 19:30

Családi dráma Majkáéknál! Majkáról kiderült a legrosszabb….. gyógyíthatatlan beteg….esélye sincs a gyógyulásra! Rajongók százezrei aggódnak!

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 05

2012-ben műtötték másodjára a rapper-médiasztár örökletes szívritmuszavarát, és Majka (37) még 2013-ban is panaszkodott, hogy néha gyötri a légszomjas fulladás, de pánikrohamokat is ki kellett állnia.

Hirdetés
[ ]

Az első műtét előtt megijedtem, hogy nincs tovább, de ezt a félelmet mára legyőztem. Most csak attól tartok, hogy nem lesz jó idő – mesélte Majka, aki közel 14 éve tudja, hogy édesapja szívgyengeségét megörökölte, akit legutóbb négy éve, a városmajori szívközpontban operálták katéteres eljárással. Akkor naponta tízféle gyógyszert kellett szednie a fájdalomcsillapítóktól kezdve a szívritmus-szabályozón át a vérhígítóig.-árulta el Majka.

Majkának éveken keresztül halálfélelme volt és rettegett attól, hogy mikor esik össze holtan. A rappert tizenöt éve szembesítették veleszületett szívritmuszavarával, addig nem is tudott problémájáról. Azóta már kétszer műtötték a szívét, most azonban egy forradalmi magyar vívmánynak köszönhetően lehet, hogy többször nem kell kés alá feküdnie.-írja a lokal.hu

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (60)
Hirdetés
Hirdetés